Trustpilot over VPN Nederland

Ronde van Polen 2024: kijk live online

  • Bekijk de Ronde van Polen live online zonder restrcitions
  • Stream de Tour de Pologne op Ziggo vanuit het buitenland
  • Toegang tot de beste live streams op onbeperkte apparaten
Ontdek een wereld van onbeperkt sport streamen

Augustus zit vol met wielerevenementen. Dus als de Olympische Spelen of de Tour de France Femmes niet genoeg vermaak bieden en de Vuelta a España nog te ver weg is, hebben we misschien wel het perfecte alternatief voor je: de Ronde van Polen.

De Ronde van Polen 2024 (ook bekend als de Tour de Pologne of TdP) is de 81ste editie van deze wegwielerwedstrijd en de 27ste race van de UCI World Tour 2024. Van 12 tot 18 augustus wordt er gereden van Kraków naar Wrocław. De Ronde van Polen is de perfecte onderbreking tussen de grote sportevenementen deze maand. Alles wat je nu nog moet weten is hoe je het kunt bekijken.

Waar kun je de Ronde van Polen kijken?

Ziggo Sport is de enige manier om de Ronde van Polen in Nederland te kijken. Geen ander streamingplatform zal de race in Nederland uitzenden.

Dit betekent dat als je geen Ziggo-abonnement hebt, er praktisch geen manier is om de Ronde van Polen te kijken. Maar dat hoeft niet het einde van de wereld te betekenen. Met de hulp van VPN Nederland kun je toegang krijgen tot wereldwijde streamingplatforms en de Ronde van Polen niet alleen live kijken, maar ook helemaal gratis.

De beste manieren om de Ronde van Polen live te kijken

Hoewel Ziggo de rechten heeft om de Ronde van Polen in Nederland uit te zenden, hebben andere landen andere streamingplatforms met uitzendrechten voor het toernooi. Met de hulp van VPN Nederlandeen toonaangevend Virtual Private Network ontworpen om online beperkingen te omzeilen – kun jij ook lokale beperkingen vermijden en de hele Ronde van Polen niet alleen live, maar ook helemaal gratis bekijken.

Laten we eens kijken wat de beste manieren zijn om het toernooi te bekijken en hoe je er toegang toe krijgt.

1. Sporza

Het Belgische streamingplatform Sporza staat bekend als een van de beste manieren om wielerwedstrijden te kijken – volledige dekking, geweldig commentaar en het is beschikbaar in het Nederlands. Het enige probleem is dat de meeste wielerevenementen op het Sporza-platform alleen beschikbaar zijn om te streamen in België.

Met de hulp van VPN Nederland kun jij ook afstemmen en genieten van de volledige Ronde van Polen op een van de beste wielerstreamingplatforms ter wereld. En dit is alles wat je moet doen:

  1. Abonneer je op VPN Nederland.
  2. Download en installeer onze VPN-app op je streamingapparaat of apparaten.
  3. Start de app en maak verbinding met een van onze VPN-servers in België. Dit zal je Nederlandse IP-adres vervangen door een Belgisch IP-adres en je toegang geven tot alle Belgische streamingplatforms, inclusief Sporza, VRT Max, VTM GO, RTBF Auvio, en nog veel meer.
  4. Ga naar de Ronde van Polen live op Sporza en kijk naar het hele toernooi.

2. TVP

Polen zal natuurlijk de hele Ronde van Polen uitzenden voor het hele land. En als je ook wil kijken, doe je het als volgt:

  1. Meld je eerst aan voor VPN Nederland.
  2. Download en installeer onze VPN op je apparaat.
  3. Start de VPN Nederland-app en maak verbinding met een van onze VPN-servers in Polen. Dit geeft je toegang tot alles wat Poolse streaming te bieden heeft.
  4. Ga simpelweg naar de officiële TVP-website, start de livestream en geniet van elke etappe van het hele toernooi live en gratis.

Hoe kun je de Ronde van Polen vanuit het buitenland kijken?

Nog op vakantie tijdens de Ronde van Polen? Kun je geen toegang krijgen tot Ziggo of een van je andere favoriete streamingplatforms en sportuitzendingen vanuit het buitenland? Natuurlijk niet! Deze uitzendingen zijn exclusief voor Nederland en worden nergens anders getoond.

Gelukkig hoef je met de hulp van VPN Nederland geen van je favoriete content te missen, waar je ook bent. Zo kun je ook vanuit het buitenland naar de Ronde van Polen kijken:

  1. Neem een abonnement op VPN Nederland.
  2. Download en installeer de VPN op je apparaat. VPN Nederland biedt ondersteuning voor onbeperkte apparaten en heeft apps voor alle belangrijke besturingssystemen, zodat je altijd en overal toegang hebt tot je favoriete streamingplatforms.
  3. Start de VPN en maak verbinding met een van onze vele VPN-servers in Nederland om een Nederlands IP-adres te krijgen.
  4. Log in op je Ziggo-account en geniet van al je content zonder beperkingen!

Wat maakt de Ronde van Polen 2024 het bekijken waard?

De Ronde van Polen bestaat dit jaar uit 3 vlakke etappes, 3 heuvelachtige etappes en 1 individuele tijdrit. Grote namen zijn dit jaar Jonas Vingegaard, Mads Pedersen, Tim Merlier en de Nederlander Olav Kooij. Er doen ook flink wat andere Nederlanders mee. Zo stappen Daan Hoole, David Dekker, Pepijn Reinderink, Jan Maas en Olav Kooij op de pedalen.

Na een paar verschrikkelijke gebeurtenissen een aantal jaar geleden, waaronder het fatale ongeluk van Bjorg Lambrecht in 2019, de vreselijke crash van Fabio Jakobsen en Dylan Groenewegen in 2020 en een ongeluk met een tv motor vorig jaar, hopen we dit jaar natuurlijk van een race zonder valpartijen en andere ellende te genieten, en live te kunnen kijken naar waar deze sport écht om draait, keihard fietsen.

Kan Olav Kooij zijn succes uit 2022 herhalen, toen hij de vlakke etappe van Kielce naar Lublin won?

Ronde van Polen 2024 etappes

Zin om te kijken naar beelden van renners die hun longen uit hun lijf trappen in een prachtig Pools landschap? Hier zie je wanneer welke etappe wordt gereden:

Rit
Datum
Route
Km
Type
1
12 augustus
Wrocław to Karpacz
159.3
Heuvels
2
13 augustus
Mysłakowice to Karpacz
15.4
ITT
3
14 augustus
Wałbrzych to Duszniki-Zdrój
156.5
Heuvels
4
15 augustus
Kudowa-Zdrój to Prudnik
195.3
Vlak
5
16 augustus
Katowice to Katowice
187.6
Heuvels
6
17 augustus
Wadowice to Bukowina Tatrzańska
183.2
Heuvels
7
18 augustus
Wieliczka to Kraków
152
Vlak

Jouw sport op jouw manier

 

  • Stream sport gratis!
  • Toegang tot elke sportstream
  • Kijk vanuit het buitenland
  • Wereldwijd servernetwerk
  • Onbeperkt apparaten
  • 24/7 klantenondersteuning

Beveilig jezelf gemakkelijk online

Een VPN is het ultieme hulpmiddel voor jouw online privacy-, beveiligings- en vrijheidsbehoeften op internet.
Online privacy
Online veiligheid
P2P/torrenting
Meerdere besturingssystemen
Supersnelle verbindingen
Log vrij
Super gebruiksvriendelijk
Geoblokkades omzeilen
Automatische kill-switch
24/7 nederlandse support
Wereldwijd servernetwerk
DNS-lek bescherming

Bespaar met onze populaire top-deal!

Met deze fantastische aanbieding krijg je 1 jaar VPN Nederland, inclusief 7-dagen-niet-goed-geld-terug-garantie.

Inclusief 7 dagen niet-goed-geld-terug garantie!
3
99
/maand