Hoe kijk je Wicked Little Letters op Netflix?

aug 5, 2024

Een kwaliteitskomedie zoals we al lange tijd niet hebben gezien, dat is Wicked Little Letters, en dat is puur genieten. Olivia Colman speelt samen met Jessie Buckley de sterren van de hemel in deze film over een sinister schandaal in een Engels kustplaatsje in de jaren 1920.

De zeer conservatieve lokale Edith Swan (Olivia Colman) en de luidruchtige Ierse migrant Rose Gooding (Jessie Buckley) staan lijnrecht tegenover elkaar als Edith en haar medebewoners slechte brieven vol onbedoeld hilarische godslastering ontvangen, waarna de grofgebekte Rose beschuldigd wordt van de misdaad.

De anonieme brieven veroorzaken rumoer in het hele land en er volgt een proces. Maar is Rose wel echt schuldig aan het schrijven van die briefjes? De vrouwen van de stad en politieagent Gladys Moss gaan zelf op onderzoek uit en komen erachter dat er iets niet klopt. De film is gebaseerd op een waargebeurd verhaal, maar de grootste reden om te kijken is de magnifieke cast en de typisch Engelse setting.

Bekijk het op Netflix!

Stream Wicked Little Letters op Amerikaanse Netflix met VPN Nederland
Alles wat je wilt zien, slechts één klik verwijderd!

Waar kun je Wicked Little Letters bekijken?

In dit tijdperk van streamingplatforms en alles wat online beschikbaar is, zou het kijken naar Wicked Little Letters toch geen probleem moeten zijn, toch? Nou, blijkbaar is het dat wel, want er is geen manier om de film in Nederland te streamen. De enige manier om deze film in Nederland te bekijken is door hem te huren op platforms zoals Pathé, Apple TV, KPN, enzovoort.

Maar je hebt geen streamingabonnement om nog meer films te moeten kopen, correct? Dus wat als je de film Wicked Little Letters op Netflix zou kunnen kijken? Wat?! Ja! Laten we dus maar een precies uitzoeken hoe je dat doet.

Hoe kijk je Wicked Little Letters op Netflix?

Het kan nog wel even duren voordat Wicked Little Letters zijn weg vindt naar een van de Nederlandse streamingplatforms, maar in de VS kun je al achterover leunen en de film op Netflix bekijken.

Wicked Little Letters streaming op Amerikaanse Netflix

Wil je dat ook kunnen doen? Alles wat je daarvoor nodig hebt, is simpelweg een VPN Nederland-abonnement.

Een Virtual Private Network zoals VPN Nederland laat je toegang krijgen tot streamingplatforms en streamingbibliotheken van andere landen, inclusief de beste en grootste Netflix-bibliotheek ter wereld – Amerikaanse Netflix – waar je de film Wicked Little Letters nu al kunt bekijken. En het is ook heel eenvoudig om te doen:

  1. Abonneer je op VPN Nederland.
  2. Download en installeer de VPN Nederland-app op je streamingapparaat.
  3. Start de VPN Nederland-app en maak verbinding met een van onze VPN-servers in Amerika via de serverlijst. Hiermee wordt je Nederlandse IP-adres vervangen door een Amerikaans IP-adres, zodat je toegang hebt tot Amerikaanse Netflix.
  4. Laad vervolgens Netflix opnieuw zonder uit te loggen, zoek Wicked Little Letters op en geniet van de film!

Je hoeft niet eens te betalen om de film te kijken!

Geen zin om een premium VPN-abonnement af te sluiten alleen maar om één film te kijken? Dat hoeft ook niet! Want we maken VPN Nederland volledig gratis voor filmliefhebbers!

En, in tegenstelling tot de meeste andere diensten, zal de gratis VPN Nederland-app je streamingplezier niet beperken, want het komt met alles wat je meteen nodig hebt, inclusief:

En als je klaar bent met Wicked Little Letters, kun je alles bekijken wat Amerikaanse Netflix te bieden heeft, inclusief All American, Ghostbusters: Frozen Empire, Land of Bad en nog veel meer. Dit alles helemaal gratis!

F**king in the nose holes

Niets kan meer opluchten dan een lekker ordinaire scheldpartij, en in Wicked Little Letters krijg je er flink wat om je oren, want Rose die kan er wat van. We noemenden als een van de redenen om Wicket Little Letters te kijken de cast, een andere reden is de originaliteit van de scheldpartijen. Goed om te kijken dus, als je in de clinch ligt met iemand en een wil gooien met termen als “You foxy arse old wh•re”. (Wij staan trouwens niet in voor de consequenties als je dit doet 😉).

Neem je online veiligheid terug

 

  • Onbreekbare encryptie
  • Echte online privacy
  • Wereldwijd servernetwerk
  • Onbeperkt apparaten
  • Grenzeloos streamen
  • 24/7 Nederlandse ondersteuning

Ook interessant