Hoe kun je Wentworth kijken op Netflix?

sep 13, 2024

Wie gaat nou dit hele artikel lezen?
Op dit moment is er geen streamingdienst in Nederland die de serie aanbiedt. Maar je kunt alle seizoenen van Wentworth kijken op de Amerikaanse Netflix met behulp vanVPN Nederland. Volg gewoon deze stappen:

Stap 1. Neem een VPN Nederland-abonnement.

Stap 2. Installeer de VPN Nederland-app op je apparaat.

Stap 3. Start de VPN-app en verbind met een server in Amerika.

Stap 4. Vernieuw Netflix, zoek de serie op en streamen maar!

Geen zin om door te lezen? Misschien slim om het wel te doen. Want wie tot het einde doorleest, krijgt een gratis VPN Nederland-abonnement.

Wentworth is een steengoede Australische gevangenisserie die vanaf aflevering 1 boeit. Want waar is de spanning meer om te snijden dan in een gevangenis vol criminelen? Juist, in een gevangenis vol vrouwelijke criminelen. Dit is niet zomaar een serie, maar een goed in elkaar stekende, geweldig geacteerd verhaal vol gruwelijke momenten. Op het eerste gezicht lijkt Wentworth een beetje op de hyperpopulaire serie Orange is the New Black, maar dat is het zeker niet. Wentworth is veel realistischer en dat zorgt voor extra spanning.

Kijk Wentworth nu op Netflix!

Krijg toegang tot Amerikaanse Netflix en kijk meer met VPN Nederland!

Alles wat je wilt zien, slechts één klik verwijderd!

Waar kun je Wentworth kijken?

Ondanks dat er zoveel streamingdiensten zijn, biedt op dit moment geen enkele van hen de serie Wentworth aan in Nederland. Er is dus eigenlijk geen manier om de serie hier te zien.

Wij van VPN Nederland zijn het daar niet mee eens en vinden niet dat online entertainment beperkt of geblokkeerd zou moeten zijn. Dus wat als we je de serie gewoon laten streamen op Netflix?!

Wentworth series streaming on American Netflix

Hoe kun je Wentworth kijken op Netflix?

Hoewel er in Nederland geen manier is om de serie Wentworth te kijken, hoef je in Amerika alleen maar Netflix aan te zetten om van alle 8 seizoenen te genieten.

Wil je het net zo makkelijk hebben? Dat kan! Met de Virtual Private Network-dienst van VPN Nederland verander je je virtuele locatie vanuit Nederland naar Amerika met één druk op de knop. Zo krijg je eenvoudig toegang tot series, films, sport, streamingdienstbibliotheken of zelfs hele streamingdiensten.

En het is ook nog eens heel simpel – iedereen kan het. Het enige wat je hoeft te doen is het volgende:

  1. Neem een VPN Nederland-abonnement.
  2. Download en installeer de VPN Nederland-app op je apparaat.
  3. Start de VPN Nederland-app en maak verbinding met een van onze snelle VPN-servers in Amerika. Dit vervangt je Nederlandse IP-adres door een Amerikaans IP-adres en geeft je toegang tot alle Amerikaanse streamingdiensten.
  4. Ververs Netflix en voilà – daar staat ie!

En als je klaar bent met Dark Winds, staat je nog veel meer te wachten, want Amerikaanse Netflix zit boordevol streamingpareltjes: The Terror, Back to the Future, This is Us – noem maar op en het staat er misschien wel op!

Twijfel je? Probeer het dan gratis!

We snappen het – abonneren op apps kan best confronterend zijn. Het zou veel beter zijn als alles gewoon online kon (toevallig hebben we daar net een artikel over uitgebracht). We begrijpen het helemaal. Daarom geven we je een VPN Nederland-abonnement helemaal gratis!

Dat klopt – een gratis premium VPN.

En in tegenstelling tot zoveel anderen, beperkt gratis VPN Nederland geen van zijn features. Dus je kunt het gewoon gratis nemen en direct beginnen met streamen.

Wentworth is een ‘recht voor zijn raap’-serie

Wentworth doet niet alleen ellenlange inleidingen van personages, vanaf aflevering 1 is het raak. De serie gaat recht op zijn doel af en dat is genieten. En ook de actrices zijn om van te smullen. Wentworth is een geweldig gevangenisdrama dat zeker aan je kijklijst moet worden toegevoegd, want deze spannende, boeiende en soms heel bloederige serie wil je zeker niet missen!

Neem je online veiligheid terug

 

  • Onbreekbare encryptie
  • Echte online privacy
  • Wereldwijd servernetwerk
  • Onbeperkt apparaten
  • Grenzeloos streamen
  • 24/7 Nederlandse ondersteuning

Ook interessant