Twee manieren om de film Twister uit 1996 te kijken

jul 22, 2024

Er was ooit een tijd waarin we niet wisten wat een F5 was, maar als we nu horen dat er een F5 aankomt, dan weten we dat we direct een schuilkelder in moeten duiken. En dat komt door die geweldige rampenfilm Twister uit 1996. En nu is er een vervolg! Twisters, net als de eerste Twister geregisseerd door Jan de Bont, is onlangs in de bioscopen verschenen en heeft opnieuw laten zien dat er niets beter is dan het kijken naar een overdreven natuurkracht die door steden raast.

Terwijl je wacht op jouw beurt om de nieuwe tornadofilm in de bioscoop te zien, of terwijl je de indrukken van de nieuwe film verwerkt, is dit het moment om de originele Twister uit 1996 opnieuw te bekijken en te zien welke film beter is. Of om gewoon meer rampenfilms te kunnen kijken – want van dat genre krijgen we nooit genoeg!

Dus laten we eens kijken waar je de originele Twister-film kunt kijken en misschien zelfs een paar betere manieren ontdekken om dat te doen!

Ontdek een betere manier om te streamen!

Kijk Twister gratis op HBO Max VS of Joyn met VPN Nederland

Alles wat je wilt zien, slechts één klik verwijderd!

Waar kun je de Twister uit 1996 kijken?

In Nederland is je enige optie om de film te zien het streamingplatform SkyShowtime. Als je geen abonnement hebt, kun je de film ook huren op platforms zoals KPN, Pathé Thuis, Apple TV etc.

Maar wat als we je vertellen dat je geen nieuwe streamingabonnementen hoeft af te sluiten of nog meer geld hoeft uit te geven om extra films te huren, naast de streamingabonnementen die je al hebt? Wat als je Twister kunt kijken op de streamingplatforms die je al hebt, of zelfs op nieuwe streamingplatforms helemaal gratis kunt streamen?

We hebben twee manieren gevonden waarop je Twister uit 1996 nu gratis kunt kijken, en alles wat je daarvoor nodig hebt, is VPN Nederland. Dus laten we die twee opties eens nader bekijken.

Optie 1: Stream Twister gratis op het Oostenrijkse streamingplatform Joyn

Je hebt dan misschien moeite om een manier te vinden om de film Twister in Nederland te kijken, maar in Oostenrijk kun je de film nu helemaal gratis kijken op het lokale streamingplatform Joyn.

Twister film gratis op het Joyn streamingplatform

Dat platform is natuurlijk alleen beschikbaar in Oostenrijk, maar met een beetje hulp van VPN Nederland kun je de film nu zonder beperkingen kijken. Dit is alles wat je hoeft te doen:

  1. Als eerste meld je je aan voor VPN Nederland.
  2. Download en installeer vervolgens de VPN Nederland-app op je favoriete streamingapparaat.
  3. Start de app en maak verbinding met een van onze VPN-servers in Oostenrijk. Dit vervangt je Nederlandse IP-adres door een Oostenrijks IP-adres en geeft je toegang tot elk lokaal streamingplatform en alles wat ze te bieden hebben.
  4. Maak nu een account aan op Joyn – het duurt slechts een paar seconden om in te stellen en vereist alleen de meest basale informatie.
  5. Zoek de film Twister op en begin meteen met kijken!
En als je klaar bent met de film, kijk dan zeker naar alles wat Joyn nog meer te bieden heeft. Thuisbasis van de livestreams van ServusTV en ORF, dit is namelijk ook het platform om Formule 1, MotoGP, Superbike en tientallen andere sporten gratis te kijken!

Optie 2: Stream Twister op het Amerikaanse HBO Max

Heb je een HBO Max-abonnement? Mooi! Je zult de Twister-film misschien niet in je lokale HBO Max-bibliotheek vinden, maar je kunt de film wél eenvoudig streamen op Max in de VS.

Twister 1996 streaming op Max in de VS

Hoe helpt dit jou? Nou, met behulp van VPN Nederland kun je toegang krijgen tot de Amerikaanse HBO Max-bibliotheek en de film ook zonder beperkingen bekijken.

Zo doe je dat:

  1. Meld je aan voor VPN Nederland.
  2. Download en installeer de VPN Nederland-app op je apparaat.
  3. Start de VPN Nederland-app en maak verbinding met een VPN-server in de VS.
  4. Ververs je HBO Max-bibliotheek, zoek Twister op en begin met streamen!

Wat als we het gratis voor je maken?

Wil je niet betalen voor een VPN-abonnement om slechts één film te kijken? Geen zorgen! Wat als we het je gratis geven?!

Inderdaad, de gratis VPN Nederland-app wordt geleverd met alles wat je nodig hebt om wereldwijd te streamen zonder beperkingen, waaronder:

Dat klopt – het is gratis. Het enige wat je hoeft te doen, is de app downloaden, verbinden en beginnen met streamen!

Een ouderwetse zomerblockbuster die een koe over je scherm laat razen

Twister is een ouderwetse blockbuster zoals ze niet vaak meer gemaakt worden. Het vervolg Twisters voldoet dan ook precies aan de behoefte van alle rampenfilmmissende bioscoopliefhebbers. Om helemaal in de rampenfilmvibe te komen is het natuurlijk geweldig als je de originele Twister, met Helen Hunt en wijlen Bill Paxton nog eens kunt bekijken. Want weet je nog hoe geweldig het was om een koe te zien vliegen te midden van een tornado?

Neem je online veiligheid terug

 

  • Onbreekbare encryptie
  • Echte online privacy
  • Wereldwijd servernetwerk
  • Onbeperkt apparaten
  • Grenzeloos streamen
  • 24/7 Nederlandse ondersteuning

Ook interessant