Wist je dat je This is Us weer op Netflix kunt kijken?

aug 21, 2024

In This Is Us zien we drie baby’s uitgroeien tot volwassenen, allemaal met hun eigen levens en eigen struggles. Twee van de baby’s zijn broer en zus, de derde baby is geadopteerd. Door middel van flashbacks kijken we in naar het levensverhaal van Kate, Kevin en Randall en dat van hun ouders. Al gauw blijkt dat met vader Jack iets verschrikkelijks is gebeurd. Maar wat is er gebeurd, en wanneer?

Seizoen 1 van de serie draait vooral om deze vragen, maar in de volgende seizoenen zien we nog veel meer spannende verhaallijnen, intriges en familieruzies. Moeder Rebecca wordt gespeeld door Mandy Moore, die zowel de jonge als de oude Rebecca speelt. En Milo Ventimiglia is Jack, de vader waar Kate, Kevin en Randall enorm tegenop kijken. De manier van vertellen is vermakelijk en er zijn twists genoeg in This is Us om meteen de volgende aflevering aan te willen zetten. Heb je de serie nog niet gezien, dan is het een aanrader. En als je de serie al eens gezien hebt, dan kun je nu gewoon nog een keer kijken, want er zijn zoveel afleveringen dat je vast weer wat vergeten bent. Maar waar kun je This is Us zien?

Kijk This is Us op Netflix!

Bekijk de hitserie nu op Amerikaanse Netflix met behulp van VPN Nederland!

Alles wat je wilt zien, slechts één klik verwijderd!

This is Us – waar kun je het zien?

Er zijn twee streamingplatforms waar je de serie nu kunt bekijken:

Maar wat veel mensen niet weten, is dat je de serie ook op Netflix kunt kijken. Dus als je geen abonnement hebt op de andere platforms, kun je de serie toch direct zien op je favoriete streamingplatform. Alles wat je daarvoor nodig hebt, is een beetje hulp van VPN Nederland.

Een handleiding voor het kijken van This is Us op Netflix

Je bent er waarschijnlijk aan gewend dat This is Us al een tijdje niet meer op Netflix staat, en dat klopt… in Nederland. In de VS kun je echter gewoon het platform opstarten en de hele serie van begin tot eind kijken.

This is Us streaming op Amerikaanse Netflix

Waarom moet je dit weten? Omdat je dankzij VPN Nederlandhet eerste en enige Nederlandse Virtual Private Network – ook toegang kunt krijgen tot de Amerikaanse Netflix en kunt genieten van alles wat het te bieden heeft. En we hebben het niet alleen over This is Us, maar ook over een heleboel andere series en films, waaronder Preacher, A Discovery Of Witches, Interview with the Vampire, Gangs of London, en nog veel meer.

Hoe doe je dat precies? We hebben het supereenvoudig voor je gemaakt, want je kunt het streamingplatform in slechts 4 eenvoudige stappen bereiken:

  1. Het eerste wat je moet doen is je aanmelden voor VPN Nederland. Dit is je abonnement om al je andere streamingabonnementen overbodig te maken.
  2. Download en installeer vervolgens onze app op je favoriete streamingapparaat – een of allemaal, want een enkel VPN Nederland-abonnement ondersteunt onbeperkt aantal apparaten.
  3. Start de app en maak verbinding met een van onze VPN-servers in de VS. Dit geeft je een Amerikaans IP-adres, wat je nodig hebt om toegang te krijgen tot lokale streamingplatforms en bibliotheken.
  4. En nu herstart je Netflix en ontdek je elke aflevering van This is Us, klaar om te streamen!

We zijn niet hebberig – probeer het gratis

Je denkt misschien: Heb ik echt een VPN Nederland-abonnement nodig? En daarop zeggen wij – natuurlijk wel!

Het verdrievoudigen van je Netflix-films en series zou al genoeg kunnen zijn, maar met de hulp van VPN Nederland kun je ook toegang krijgen tot talloze andere streamingdiensten, niet alleen in Amerika, maar over de hele wereld, en meer films, series en zelfs sport gratis bekijken op wereldwijde streamingplatforms.

Maar we snappen het. Tegenwoordig vraagt alles om een betaald abonnement. Dus wat dacht je ervan als we je VPN Nederland gratis geven? De gratis VPN Nederland-app biedt alles wat je nodig hebt om direct en zonder beperkingen te streamen. Dus waarom zou je het niet proberen?

Ieder huisje heeft zijn kruisje

Ieder huisje heeft zijn kruisje. Op het eerste gezicht lijkt het gezin Pearson gelukkig, maar dochter Kate is veel te zwaar, zoon Kevin kan zijn draai niet vinden in de tv-wereld, en zijn broer Randall probeert tegen zijn niet geadopteerde broer en zus op te vechten. Elk gezinslid heeft zijn eigen problemen, maar iedereen komt wel elk jaar bij elkaar om de Super Bowl te kijken. Houden tradities als deze alle verschillende persoonlijkheden als gezin bij elkaar, of gebeurt er teveel in een leven om altijd samen met je broers en zus door een deur te kunnen, hoe goed je ook als moeder je best doet?

Het leven van de Pearsons ontvouwt zich voor je neus op Netflix en jij kan meeleven dankzij VPN Nederland.

Neem je online veiligheid terug

 

  • Onbreekbare encryptie
  • Echte online privacy
  • Wereldwijd servernetwerk
  • Onbeperkt apparaten
  • Grenzeloos streamen
  • 24/7 Nederlandse ondersteuning

Ook interessant