Zo kijk je The Walking Dead: Daryl Dixon op Netflix

aug 19, 2024

The Walking Dead: Daryl Dixon is alweer de vijfde spin-off van de populaire serie, en in deze reeks draait het, je raadt het al, om het personage Daryl Dixon, die inmiddels in Frankrijk is aangespoeld. Het Frankrijk waar de Zombie-uitbraak ooit lijkt te zijn begonnen. Terwijl hij het land doorkruist op weg naar huis, probeert hij wijs te worden uit wat er nou allemaal gaande is. Ondertussen is Carol, die we ook kennen uit de originele Walking Dead op zoek naar Dixon. Er is inmiddels één seizoen uit, en een tweede komt eraan. Prima moment om te beginnen met kijken dus, maar waar kan dat eigenlijk?

Bekijk de spin-off op Netflix!

Bekijk The Walking Dead: Daryl Dixon op Netflix met VPN Nederland!

Alles wat je wilt zien, slechts één klik verwijderd!

Waar kun je The Walking Dead: Daryl Dixon kijken?

Ondanks dat de spin-off The Walking Dead: Daryl Dixon al in 2023 werd uitgebracht, is de show nog steeds niet beschikbaar op een van de lokale streamingplatforms in Nederland. Op dit moment is er geen enkele manier om de serie hier te streamen.

Maar dat betekent niet dat je de serie niet kunt kijken. Met de hulp van VPN Nederland kun je namelijk gewoon genieten van The Walking Dead: Daryl Dixon op Netflix.

Hoe kijk je The Walking Dead: Daryl Dixon op Netflix?

Er is misschien geen manier om The Walking Dead: Daryl Dixon in Nederland te kijken, maar dankzij een recente deal tussen Netflix en AMC is de serie nu wel beschikbaar op Netflix in de VS.

The Walking Dead: Daryl Dixon streaming op Amerikaanse Netflix

Waarom is dit goed nieuws voor jou? Omdat je met behulp van VPN Nederland ook toegang kunt krijgen tot de Amerikaanse Netflix-bibliotheek en de serie kunt streamen! VPN Nederland is een Virtual Private Network (VPN) die je virtuele locatie kan wijzigen, zodat je online beperkingen kunt omzeilen en toegang krijgt tot streamingplatforms en -bibliotheken die niet beschikbaar zijn in Nederland.

Het is heel eenvoudig:

  1. Abonneer je op VPN Nederland.
  2. Download en installeer onze app op je favoriete streamingapparaat. Een enkele VPN Nederland-abonnement ondersteunt onbeperkt aantal apparaten, zodat je je favoriete content op elke manier kunt streamen.
  3. Start de VPN en maak verbinding met een van onze servers in de VS.
  4. Vernieuw Netflix, zoek naar ‘The Walking Dead: Daryl Dixon’ en geniet!

En terwijl je toch bezig bent, waarom kijk je dan niet meteen naar andere series die niet beschikbaar zijn op Netflix in Nederland, zoals Fear The Walking Dead, Interview With The Vampire, of A Discovery of Witches?

Niet zeker? Probeer het gratis!

Wij zijn net zo dol op streamen als jij. We willen niet dat je onnodig dure abonnementen afsluit of meerdere streamingdiensten nodig hebt. Daarom maken we VPN Nederland volledig gratis voor streamingfans!

Je hebt misschien al gehoord van andere gratis VPN’s, maar VPN Nederland is de enige gratis VPN die je ervaring op geen enkele manier beperkt en biedt:

Dus waar wacht je nog op? Een hele spin-off van The Walking Dead wacht op je!

Daryl Dixon is de beste spin-off van The Walking Dead

Mensen die er verstand van hebben vinden The Walking Dead: Daryl Dixon de beste Walking Dead content sinds jaren. In plaats van te gaan voor platte actie, wordt er in deze serie veel meer ingegaan op de personages. Omdat Dixon in het eerste seizoen een kind van A naar B moet begeleiden ligt een kleine vergelijking met Last of Us voor de hand, maar dat was ook een geweldige serie, dus dat geeft ook niet echt. Bovendien is het genieten van de acteerkunsten van de hoofdrolspeler Norman Reedus en Clémence Poésy die dit hoofdstuk van The Walking Dead naar een hoger niveau tillen.

Toch fijn hè, dat je nu weet waar en hoe je alle afleveringen van The Walking Dead: Daryl Dixon kunt bekijken?

Neem je online veiligheid terug

 

  • Onbreekbare encryptie
  • Echte online privacy
  • Wereldwijd servernetwerk
  • Onbeperkt apparaten
  • Grenzeloos streamen
  • 24/7 Nederlandse ondersteuning

Ook interessant