Hoe kun je The Old Man seizoen 2 nu kijken?

sep 18, 2024

Heb je haast? Hier is een snelle handleiding

Seizoen 2 van The Old Man is niet beschikbaar in Nederland op Disney Plus of een andere streamingdienst. De enige manier om het nieuwe seizoen te kijken, is via het Hulu-platform, dat alleen in Amerika beschikbaar is. Om vanuit Nederland toegang te krijgen, volg je deze stappen:

Stap 1. Neem een abonnement op VPN Nederland.

Stap 2. Download en installeer de VPN op je apparaat.

Stap 3. Start de VPN en maak verbinding met een van onze Amerikaanse VPN-servers.

Stap 4. Maak een account aan op Hulu met een Amerikaanse betaalmethode.

Stap 5. Stream de show.

Toegang krijgen tot Hulu kan lastig zijn. Blijf dus even hangen en lees de volledige handleiding door.

Seizoen 1 van The Old Man verraste ons met spannende actie en sterk acteerwerk van Jeff Bridges en John Lithgow. Het verhaal van CIA-agent Dan Chase, die na jaren weer op de vlucht moet, was zeker de moeite waard om te kijken. In seizoen 2 gaat de serie de diepte in, terwijl Chase en Harper proberen Emily te redden na haar ontvoering. Het aantal actiescenes neemt wat af, maar de spanning en karakterontwikkeling wordt naar een hoger niveau getild. Dit seizoen draait om de persoonlijke en psychologische gevolgen van het verleden, wat de serie alleen maar sterker maakt. En met Black Hole Sun onder de trailer van de serie kan het eigenlijk sowieso niet meer misgaan.

Stream meer!

Wacht niet op de serie op Disney Plus – kijk nu met VPN Nederland!
Alles wat je wilt zien, slechts één klik verwijderd!

Seizoen 2 is uit, maar kun dat zien?

Je hebt vast al gehoord dat seizoen 2 van The Old Man uit is, maar waarom staat het niet op Disney Plus? Net als bij Tell Me Lies seizoen 2 en The Rookie seizoen 6, is het nieuwe seizoen van The Old Man nog niet in Nederland uitgebracht en niet te zien op lokale streamingdiensten.

De enige plek om seizoen 2 van The Old Man te kijken is Hulu. En de enige manier om vanuit Nederland toegang te krijgen tot Hulu is via VPN Nederland.

The Old Man seizoen 2 streaming op Hulu

Hoe kijk je The Old Man seizoen 2 op Hulu?

Hulu is misschien alleen beschikbaar in Amerika, maar VPN Nederland is een Virtual Private Network dat speciaal is ontwikkeld om online beperkingen te omzeilen en je toegang te geven tot alle streamingdiensten, series en sportwedstrijden die je anders niet kunt bekijken.

Met onze handige app kun je nu ook het nieuwste seizoen van The Old Man kijken (en nog veel meer). Volg deze stappen:

  1. Neem een abonnement op VPN Nederland – dit kost slechts een paar seconden.
  2. Download en installeer de VPN-app op een onbeperkt aantal apparaten.
  3. Start de app en maak verbinding met een van onze Amerikaanse VPN-servers. Hierdoor wordt je Nederlandse IP-adres direct vervangen door een Amerikaans IP, waarmee je eenvoudig toegang krijgt tot lokale streamingdiensten.
  4. Maak een account aan op Hulu. Hulu accepteert alleen Amerikaanse betaalmethoden, dus we raden aan om een virtuele betaalkaart of een virtuele cadeaukaart voor Hulu te gebruiken.
  5. Maak je account af en begin met het streamen van The Old Man en al het andere dat deze geweldige streamingdienst te bieden heeft.

Voor de doorlezers – hier is een gratis VPN Nederland-abonnement!

Ben je helemaal tot hier gekomen met lezen? Wauw! We wisten dat we deze handleidingen niet voor niets schreven. We zijn heel dankbaar en willen je graag belonen – hier is een volledig gratis abonnement op VPN Nederland!

Het beste aan ons gratis VPN is dat het geen enkele functiebeperking heeft. Je kunt er net zo goed Hulu mee bereiken als met onze premium versie, en het biedt direct toegang tot elke functie, elke server en alles wat onze VPN kan doen!

The Old man S2 is nóg beter dan het eerste

Met seizoen 2 van The Old Man blijft de serie trouw aan zijn kern, maar voegt het nieuwe diepere lagen toe. The Old Man levert opnieuw en is een must-watch voor iedereen die op zoek is naar een serie met psychologische spanning waarin je Jeff Bridges op zijn allerbest ziet.

Neem je online veiligheid terug

 

  • Onbreekbare encryptie
  • Echte online privacy
  • Wereldwijd servernetwerk
  • Onbeperkt apparaten
  • Grenzeloos streamen
  • 24/7 Nederlandse ondersteuning

Ook interessant