Waar kun je The Office UK kijken?

okt 5, 2024

Snel stappenplan

Er is momenteel geen enkele manier om The Office UK in Nederland te kijken. Maar je kunt de hele serie gratis streamen op het Britse platform BBC iPlayer door deze stappen te volgen:

  1. Neem een VPN Nederland-abonnement.
  2. Download en installeer de VPN Nederland-app op je apparaat.
  3. Start de VPN Nederland-app en verbind met een van onze VPN-servers in het VK via de serverlijst.
  4. Maak een account aan op BBC iPlayer.
  5. Zoek de serie op en geniet ervan.

BBC iPlayer kan soms moeilijk toegankelijk zijn. Heb je problemen? Bekijk dan zeker onze volledige handleiding.

Niets is beter dan het origineel. De versie van The Office die we allemaal kennen en waar we van houden, streamt op Netflix en heeft ons hart veroverd. Maar het is de originele The Office UK van Ricky Gervais waar het allemaal begon. Zonder deze serie zouden we al die “That’s what she said”-grapjes op het werk niet hebben. Wil je de originele The Office opnieuw bekijken, vergelijken met de Amerikaanse of gewoon meer inside jokes hebben voor op het werk? Dan is het tijd om The Office UK toe te voegen aan je watchlist.

Stream The Office UK helemaal gratis!

Krijg toegang tot wereldwijde streamingplatforms met VPN Nederland
Alles wat je wilt zien, slechts één klik verwijderd!

Waar kun je The Office UK kijken?

Verrassend genoeg is er in Nederland geen streamingplatform dat de originele The Office-serie aanbiedt. Je beste optie om de serie te kijken is via het Britse platform BBC iPlayer, dat de serie volledig gratis streamt. Met behulp van VPN Nederland kun je toegang krijgen tot dat platform en de serie bekijken.
The Office UK streaming op BBC iPlayer

VPN Nederland is een Virtual Private Network waarmee je eenvoudig je virtuele locatie kunt veranderen en toegang kunt krijgen tot content die anders niet beschikbaar is. En dus kun je ook kijken naar The Office UK op BBC iPlayer. Geen enkel probleem!

Stappenplan om The Office UK op BBC iPlayer te kijken

Het deblokkeren van streamingplatforms kan in het begin lastig lijken, maar wij helpen je verder.

Volg deze stappen:

  1. Het eerste wat je nodig hebt, is een VPN Nederland-abonnement.
  2. Download en installeer de VPN Nederland-app op je apparaat. Elk apparaat. VPN Nederland biedt onbeperkte apparaatondersteuning, dus je hebt altijd toegang tot je favoriete content op je telefoon, laptop of elk ander apparaat.
  3. Start de app en verbind met een van onze VPN-servers in het VK. Dit vervangt direct je Nederlandse IP-adres, dat ervoor zorgt dat je geblokkeerd wordt door BBC iPlayer, door een Brits IP-adres, waarmee je toegang krijgt tot alle lokale streamingplatforms.
  4. Ga naar BBC iPlayer en maak een account aan met een Britse postcode, zoals: M26 4HU, PE13 2SW, DL3 0NA, etc.
  5. Wordt er gevraagd of je een tv-licentie hebt? Klik dan op “Ja”.
  6. Zoek de serie op en begin met kijken!

En als je klaar bent met The Office, vergeet dan niet dat BBC iPlayer boordevol geweldige content zit. Bekijk zeker alle seizoenen van Top Gear, Boiling Point, 12 Monkeys of wat je verder kunt vinden op het platform.

Geven we dit zomaar weg?

Geen zin om vandaag geld uit te geven? Dat hoeft ook niet! We geven namelijk VPN Nederland-abonnementen gratis weg!

Wij vinden dat iedereen zonder beperkingen van het internet moet kunnen genieten. En daarom komt onze gratis VPN zonder limieten. Je krijgt direct toegang tot al onze servers, streamingmogelijkheden en functies – zodat je meteen kunt streamen wat je wil, of dat nu The Office UK is, The Notebook, of een lekkere klassieke rampenfilm als Twister uit 1996.

Waarom niet? Het is gratis!

Wereldwijde hit met een basis gemaakt van gewapend beton

The Office Australia is de nieuwste versie van het geweldige concept dat werd ontwikkeld door Ricky Gervais en Stephen Merchant. Dat maakt de van oorsprong Britse kantoorserie oprecht een wereldwijde hit. Maar het is bij de originele cast van The Office UK waar de magie begon. Bij Ricky Gervais in de rol van David Brent, algemeen directeur zonder ruggegraat van de Slough-vestiging van papierhandelaren in Wernham Hogg en alle kantoormedewerkers die zijn foute grappen moeten dulden. Maak het je maar eens gemakkelijk om je flink ongemakkelijk te gaan voelen tijden het (her)kijken van The Office UK.

Neem je online veiligheid terug

 

  • Onbreekbare encryptie
  • Echte online privacy
  • Wereldwijd servers
  • Onbeperkt apparaten
  • Grenzeloos streamen
  • Nederlandse ondersteuning

Ook interessant