Hoe kun je gratis naar de serie The Great kijken

sep 5, 2024

The Great is een geweldige kostuumdrama-komedie die losjes gebaseerd is op het leven van keizerin Catharina II van Rusland, die de troon van haar man afpakte. Elle Fanning speelt weergaloos en haar tegenspeler Nicholas Hoult, die de rol van de keizer is een droogkloot eerste klas. De serie was een grote verrassing. De timing van de grappen is perfect en de decors en de kostuums om van te smullen. Het is dan ook niet voor niets dat de serie 2 primetime Emmys en genomineerd werd voor beste comedyserie bij de Critics Choice Awards.

Bekijk The Great gratis!

Krijg toegang tot wereldwijde streaming platforms en bekijk The Great gratis met VPN Nederland!
Alles wat je wilt zien, slechts één klik verwijderd!

The Great – waar kun je de serie kijken?

Als fan van historische drama’s mag je The Great zeker niet missen (ook al is het niet helemaal historisch accuraat). Maar waar kun je deze geweldige serie eigenlijk kijken?

Het is hier in Nederland allemaal een beetje ingewikkeld. De enige manier om hier de serie te bekijken is met een MGM+-abonnement dat alleen beschikbaar is via Prime Video. Dit betekent eigenlijk dat je niet slechts één streamingabonnement nodig hebt, maar er twee.

Maar wat nu als we je vertellen dat je de hele serie helemaal gratis kunt kijken? Hoe klinkt dat?!

Hoe kijk je The Great gratis?

In Nederland moet je dan misschien wel ingewikkelde streamingabonnementen afsluiten om te kunnen kijken naar je nieuwe favoriete serie, maar in het Verenigd Koninkrijk kun je bijvoorbeeld alle drie de seizoenen van de The Great helemaal gratis kijken op het Channel 4 streamingplatform.

The Great serie streaming op Channel 4

Klinkt goed, toch? En wat als we je ook nog vertellen dat je met behulp van VPN Nederland een virtueel privénetwerk waarmee je je virtuele locatie kunt wijzigen en toegang krijgt tot streamingplatforms over de hele wereld – de serie ook op Channel 4 kunt kijken?

Hoe? Heel eenvoudig:

  1. Het eerste wat je nodig hebt, is een VPN Nederland-abonnement.
  2. Download en installeer vervolgens de VPN Nederland-app op je favoriete streamingapparaat.
  3. Start de app en maak verbinding met een van onze krachtige, voor streaming geoptimaliseerde VPN-servers in het Verenigd Koninkrijk.
  4. Ga naar het fantastische Channel 4 streamingplatform en maak een volledig gratis account aan met een Britse postcode zoals een van deze: NR15 2NJ, PA73 6LZ, MK77 1TJ
  5. Zoek The Great op en stream zonder beperkingen.

Of stream The Great op Hulu

The Great is een Hulu-original, zoals ze dat zo mooi noemen, en dat maakt Hulu de beste plek om deze bekroonde serie, en al het andere dat dit exclusieve streamingplatform te bieden heeft, te kijken.

Hulu is natuurlijk een exclusief Amerikaans streamingplatform, wat jammer is, want dit betekent dat je niet kunt genieten van alles wat dit platform te bieden heeft. Maar met behulp van VPN Nederland kan dat wel. Het enige wat je hoeft te doen is:

  1. Abonneren.
  2. Downloaden en installeer de VPN.
  3. Start de VPN-app en maak verbinding met een van onze VPN-servers in de VS.
  4. Maak een account op Hulu door gebruik te maken van een Amerikaanse betaalmethode zoals een virtuele betaalkaart of, beter nog, een virtuele cadeaubon.
  5. Start Hulu, zoek The Great op, en geniet!

En als je daarmee klaar bent, waarom dan niet ook al het andere ontdekken dat het platform te bieden heeft? Series zoals The Act, Tell Me Lies, How I Met Your Mother, en nog honderden, duizenden meer.

Gratis betekent gratis, hoor?

Als wij zeggen “gratis”, dan menen we dat ook! Daarom hoef je geen extra betaalde abonnementen af te sluiten om iets te kunnen kijken wat je wil – wij geven je een VPN-abonnement helemaal gratis!

En het is nog geweldig ook, want het heeft vrijwel geen functionele beperkingen. Je krijgt directe toegang tot al onze servers, functies, de beste snelheden, en natuurlijk alle streaming die je maar wil. Dit alles – helemaal gratis!

Hoe fantastisch is dat?!

The Great is anders dan anders

Kostuumdrama’s kennen we wel. Die zitten vol emotionele scenes, mooie jurken en romantiek. Maar The Great is anders. Ook hier zien we mooie jurken, maar verder valt er vooral heel veel te lachen. Het zorgt voor een frisse bries door het nogal uitgekauwde genre, en daar worden we heel blij van.

Jij ook?

Neem je online veiligheid terug

 

  • Onbreekbare encryptie
  • Echte online privacy
  • Wereldwijd servernetwerk
  • Onbeperkt apparaten
  • Grenzeloos streamen
  • 24/7 Nederlandse ondersteuning

Ook interessant