Zo kijk je gratis de originele versie van de film The Crow (1994)

aug 22, 2024

De nieuwe The Crow-film staat op het punt uit te komen. Of misschien draait hij al in de bioscopen. Wellicht heb je hem al gezien, misschien ben je nog van plan om te gaan, maar één ding is zeker – ondanks dat de nieuwe The Crow-film een complete reboot is, kun je het niet laten om je af te vragen hoe hij zich verhoudt tot het origineel – de film uit 1994 met Brandon Lee, die tragisch om het leven kwam tijdens de opnames.

Een film die een generatie goths definieerde, is moeilijk te overtreffen. Dus je hebt besloten beide films kijken om te kijken of men erin geslaagd is. Maar waar kijk je het origineel van The Crow? Nou, daar helpen we je graag mee.

Kijk The Crow gratis op ITVX!

Krijg toegang tot wereldwijde streamingplatforms en geniet van meer films dan ooit!

Alles wat je wilt zien, slechts één klik verwijderd!

Waar kun je de The Crow uit 1994 kijken?

Op dit moment is er geen manier om de film The Crow uit 1994 te bekijken op een van de streamingplatforms in Nederland. De enige manier om de film te kijken, is door hem te huren op platforms zoals KPN, Pathé of de Microsoft Store.

Maar we kunnen ons voorstellen dat je geen zin hebt om te betalen om de film te huren. Dus hoe zit het met het gratis kijken van The Crow?

Kijk The Crow gratis op ITVX

Er is misschien geen gratis manier om The Crow in Nederland te kijken, maar in het Verenigd Koninkrijk kun je de originele film nu wel helemaal kosteloos bekijken op het ITVX-streamingplatform. Gratis streamen – hoe cool is dat?

The Crow streaming op ITVX

We weten wel iets wat nóg cooler is – en dat is VPN Nederland. Met behulp van onze Virtual Private Network-app kun je je virtuele locatie met een druk op de knop veranderen en toegang krijgen tot streamingplatforms en hun bibliotheken om alle content te bekijken die je eerder niet kon zien.

Wil je de originele The Crow gratis bekijken op ITVX, samen met de rest van Engeland? Nu kan dat, en dit is alles wat je ervoor hoeft te doen:

  1. Schrijf je eerst in voor VPN Nederland. Met onze hulp loop je nooit meer tegen streamingsbeperkingen aan.
  2. Vervolgens download en installeer je onze app op je favoriete streamingapparaat.
  3. Start nu de app en maak verbinding met een van onze VPN-servers in het VK. Door dit te doen, wordt je Nederlandse IP-adres dat je online identificeert, direct vervangen door een Engels IP-adres, waarmee je toegang krijgt tot alle lokale streamingplatforms en hun content.
  4. Ga daarna naar het ITVX-streamingplatform en maak een gratis account aan met een Britse postcode, zoals: WV2 2NS, ME8 8NY, PH3 1GH, etc.
  5. Zoek ten slotte The Crow op en bekijk de film helemaal gratis!

En het beste is – het is gratis!

Een premium VPN-abonnement afsluiten om één film te kijken – is dat niet een beetje overdreven? Wat dacht je ervan als we VPN Nederland helemaal gratis maken, zodat je kunt genieten van The Crow zonder iets te hoeven betalen?

VPN Nederland is zo’n beetje de enige gratis VPN zonder beperkingen in functionaliteit, zodat je direct alles kunt ontdekken wat ons Virtual Private Network te bieden heeft, zonder een cent uit te geven!

Dus neem een gratis VPN Nederland-abonnement, leun achterover en geniet van The Crow voordat of nadat je de remake gaat zien. Het blijft een geweldige film!

The Crow-films en -series op volgorde van uitgave

Er is natuurlijk meer dan één The Crow-film. Er is zelfs een hele serie films. Dus als je van plan bent om alles te kijken voordat je de nieuwe film ziet, is dit de volgorde waarin je dat doet:

Film of serie
Jaar
Waar te zien in Nederland
Waar te zien wereldwijd
The Crow
1994
KPN ITV
ITVX (VK), Prime Video (VS), Paramount+ (VS)
The Crow: City of Angels
1996
Nergens
Hoopla (VS), Joyn (Duitsland)
The Crow: Stairway to Heaven
1998-1999
Nergens
Nargens
The Crow: Salvation
2000
Nergens
Tubi (VS), PlutoTV (VS), The Roku Channel (VS), Plex (VS), Hulu (VS), Peacock (VS)
The Crow: Wicked Prayer
2005
Nergens
Hoopla (VS)
The Crow
2024
TBD
Nergens

De laatste film van Brandon Lee

De originele The Crow is dan misschien wel wat aan de oude kant, maar dat maakt de film zeker niet belegen. Het meesterwerk is een feest voor de zintuigen en met een fenomenale rol van Brandon Lee in de hoofdrol – jup, de zoon van de legendarische vechtsportacteur Bruce Lee en zijn vrouw Linda C. Het was de 9e film waarin de vechtsportacteur te zien was, en ook meteen zijn laatste film, want Brandon Lee stierf helaas aan een wond op de set, veroorzaakt door een niet goed functionerend vuurwapen.

Neem je online veiligheid terug

 

  • Onbreekbare encryptie
  • Echte online privacy
  • Wereldwijd servernetwerk
  • Onbeperkt apparaten
  • Grenzeloos streamen
  • 24/7 Nederlandse ondersteuning

Ook interessant