Hoe kijk je Tell Me Lies seizoen 2 nu meteen?

sep 4, 2024

Als je van een beetje liefdesdrama houdt dan is Tell Me Lies misschien wel een van de allerbeste series van Hulu. In het eerste seizoen van Tell me Lies zagen we hoe Lucy verslaafd raakte aan de onsympathieke Stephen en steeds verder ging om hem te kunnen helpen. Maar ondertussen deed Stephen er alles aan om Lucy zich steeds kleiner te laten voelen. Een lekkere giftige relatie dus. Die dan ook niet goed (of juist wel) afliep in het eerste seizoen.

De terugkeer naar de universiteit van Lucy en Stephen na hun break-up is waar seizoen 2 van Tell Me Lies de draad weer oppikt. Nu haten ze elkaar, of toch niet? Dit seizoen krijgen we ook veel meer te zien van de vriendengroep, en ontdekken we wat verrassende wendingen van zaken die zich afspeelden in het vorige seizoen.

Genoeg om van te smullen dus, maar waar kun je Tell Me Lies seizoen 2 eigenlijk streamen?

Bekijk seizoen 2 nu!

Krijg toegang tot Hulu en bekijk Tell Me Lies seizoen 2 nu met VPN Nederland!

Alles wat je wilt zien, slechts één klik verwijderd!

Tell Me Lies seizoen 2 is uit, maar waar kun je kijken?

Het tweede seizoen van de serie Tell Me Lies is begonnen op 4 september met twee afleveringen die direct beschikbaar zijn bij de release.

Goed nieuws voor fans van de serie en streamers in het algemeen. Alleen helaas niet in Nederland.

Hoewel het eerste seizoen van Tell Me Lies te bekijken is op Disney Plus, is het misschien niet zo eenvoudig om het tweede seizoen van de serie op dit platform te vinden. Momenteel is het nieuwe seizoen namelijk alleen beschikbaar op Hulu, en Hulu is alleen in Amerika te krijgen.

Tell Me Lies seizoen 2 streaming op Hulu

Gelukkig hoef je dankzij VPN Nederland niet te wachten tot de serie op een streamingplatform in Nederland komt. Je kunt het nu al kijken op Hulu.

Hoe kijk je Tell Me Lies seizoen 2 op Hulu?

VPN Nederland is geen gewone app. Het is een virtueel privénetwerk dat je de unieke mogelijkheid geeft om overal ter wereld verbinding te maken met slechts een druk op de knop. Dit is al indrukwekkend op zich en doet wonderen voor je online privacy, maar het biedt ook toegang tot streamingplatforms en series die anders niet beschikbaar zijn.

Dus, kun je niet wachten tot het tweede seizoen van Tell Me Lies in Nederland uitkomt? Zo kijk je alle afleveringen nu al op Hulu:

  1. Abonneer je. Neem een VPN Nederland-account.
  2. Download en installeer. Download en installeer VPN Nederland op je favoriete streamingapparaat.
  3. Verbind. Start de app en maak verbinding met een van onze VPN-servers in Amerika. Dit vervangt je Nederlandse IP-adres door een Amerikaans IP-adres, zodat je toegang krijgt tot alle streamingplatforms die exclusief beschikbaar zijn in de VS.
  4. Maak een account aan. Hulu is een betaald streamingplatform en vereist een Amerikaanse betaalmethode. Je kunt je abonneren met een virtuele betaalkaart of virtuele cadeaubon.
  5. Stream. Zodra je je account hebt ingesteld, zoek de serie op en stream het nieuwste seizoen voordat iemand anders dat doet.

Probeer het gewoon – het is gratis!

Hulu is een streamingplatform waarvoor je moet betalen, en we willen niet dat je meer uitgeeft dan nodig is. Daarom bieden we VPN Nederland gratis aan – zodat jij ook meteen kunt genieten van het nieuwste seizoen van een van je favoriete series.

VPN Nederland is bijna de enige gratis VPN die geen beperkingen heeft die je ervan weerhouden alles te kijken wat je wilt. Je krijgt volledige en directe toegang tot:

Hoe klinkt dat, een gratis VPN zodat je alles kunt kijken wat je wil?

En zodra je klaar bent met het spoilen van Tell Me Lies seizoen 2 voor al je vrienden, kijk dan ook eens naar alle andere exclusieve content op Hulu – van The Rookie seizoen 6, tot The Act, How I Met Your Mother, The Great en nog talloze andere exclusieve titels.

Handen boven de dekens als je kijkt

Tell Me Lies s2 belooft weer vol leugens en gedraai te zitten. En als er net zoveel sexscenes inzitten als in het eerste seizoen, pak er dan maar even waaiertje bij want het kan er heet aan toe gaan. Duidelijk een serie die je niet wil kijken met je ouders naast je op je bank, maar zeker een serie die je, dankzij VPN Nederland, lekker op je telefoon kan kijken als je in bed ligt.

Handjes boven de dekens, hè!

Neem je online veiligheid terug

 

  • Onbreekbare encryptie
  • Echte online privacy
  • Wereldwijd servernetwerk
  • Onbeperkt apparaten
  • Grenzeloos streamen
  • 24/7 Nederlandse ondersteuning

Ook interessant