Hoe kijk je gratis elk seizoen van de serie Snowfall?

aug 9, 2024

Vanaf aflevering 1 knalt de serie Snowfall van je scherm af, en in het tweede seizoen kun je serieus geen seconde meer wachten totdat je de volgende aflevering kunt aanzetten. De Amerikaanse misdaad dramaserie gaat over de opkomst van de crack-epidemie in het Los Angeles van de jaren ’80. We komen terecht in de wereld van Franklin Saint, een jonge drugsdealer die zich staande probeert te houden in een genadeloze omgeving. Ben je klaar voor een nieuwe binge-waardige serie? Dit is hem!

Bekijk elk seizoen van Snowfall gratis!

Krijg toegang tot BBC iPlayer en bekijk de hele Snowfall-serie gratis met VPN Nederland
Alles wat je wilt zien, slechts één klik verwijderd!

Waar kun je Snowfall kijken?

Disney Plus streamt de serie Snowfall en is de enige optie om de serie in Nederland te kijken. Maar wie zegt dat je je moet beperken tot de streamingopties in Nederland? Met de hulp van VPN Nederland kun je je streamingopties enorm uitbreiden en Snowfall nu meteen gratis streamen, zelfs als je geen Disney Plus-abonnement hebt.

Klinkt interessant? Laten we eens kijken hoe je dat precies doet.

Hoe kijk je Snowfall gratis?

Disney Plus mag dan wel de exclusieve thuisbasis van Snowfall zijn in Nederland, maar in Engeland kun je de hele serie volledig gratis bekijken op het BBC iPlayer streamingplatform. Dat zijn 6 seizoenen die direct voor je klaarstaan om op je gemak te kunnen streamen.

Snowfall gratis streaming op BBC iPlayer

Er is één klein probleem: BBC iPlayer is alleen beschikbaar in het VK. Maar dat is waar VPN Nederland om de hoek komt kijken.

Met VPN Nederland verander je je virtuele locatie in een handomdraai en krijg je toegang tot streamingplatforms die anders niet beschikbaar zijn.

Geïnteresseerd? Natuurlijk wel! Zo doe je het:

  1. Neem eerst een abonnement op VPN Nederland.
  2. Download en installeer vervolgens de VPN Nederland-app op je streamingapparaat. Of het nu je computer, smart-tv of telefoon is – VPN Nederland heeft apps voor alles en ondersteunt een onbeperkt aantal apparaten.
  3. Start de VPN Nederland-app en maak verbinding met een van onze krachtige, voor streaming geoptimaliseerde servers in Engeland. Dit vervangt je Nederlandse IP-adres door een Engels IP-adres en geeft je toegang tot lokale streamingplatforms.
  4. Ga nu naar het BBC iPlayer streamingplatform en maak een gratis account aan met een Britse postcode zoals: LE4 1EF, SA99 1DY, NE32 5BB.
  5. Als je gevraagd wordt of je een tv-licentie hebt, klik dan dat je er een hebt.
  6. Zoek Snowfall op en geniet van alle 6 seizoenen volledig gratis.

Gewoon proberen – het is gratis!

Als je toch een VPN-abonnement moet afsluiten om Snowfall te kijken, kun je net zo goed Disney Plus nemen, toch? Nou, niet helemaal want wij maken VPN Nederland volledig gratis, zodat je Snowfall kunt kijken zonder een cent te hoeven betalen en kunt ontdekken hoe bevrijdend het is om zonder online beperkingen te leven.

VPN Nederland is de enige gratis VPN ter wereld die geen beperkingen heeft in functionaliteit. Dit betekent dat al onze gratis gebruikers dezelfde voordelen krijgen als onze premiumgebruikers, waaronder:

Waarom betalen voor streamingplatforms als je met de hulp van VPN Nederland alles gratis kunt kijken?!

Snowfall op tv in de gevangenis

Als we de reviews mogen geloven was Snowfall een populaire serie binnen de Amerikaanse gevangenis, waar gedetineerden met zijn allen rond samen rond de tv zaten te wachten tot er een nieuwe aflevering begon. Of dat te maken heeft met het gebrek aan andere tv-kanalen of dat het voor de gevangenen gewoon heel herkenbare tv was, weten we natuurlijk niet. Maar met zes seizoenen vol intense actie, spannende plotwendingen en interessante personages, is Snowfall uitgegroeid tot een van de beste misdaadseries van de afgelopen jaren, en als je de serie nog niet gezien hebt, is het zeker tijd om dat gemis in te halen.

Zodra je alle 6 seizoenen van Snowfall hebt uitgekeken, vergeet dan niet om ook Before I Go to Sleep, Moonlight, of misschien een andere geweldige serie zoals Interview with the Vampire te checken – allemaal content die je nergens anders in Nederland kunt vinden.

Neem je online veiligheid terug

 

  • Onbreekbare encryptie
  • Echte online privacy
  • Wereldwijd servernetwerk
  • Onbeperkt apparaten
  • Grenzeloos streamen
  • 24/7 Nederlandse ondersteuning

Ook interessant