Series die je moet zien in september 2024

aug 28, 2024

September betekent misschien weer terug naar school gaan en je zomervakantie omzetten in een herinnering, maar het betekent ook een heleboel gloednieuwe shows en series die je nieuwe streamingverslaving zullen worden. Augustus bracht ons misschien Lord of the Rings, The Umbrella Academy en Emily in Paris, maar we denken dat september daar nog een schepje bovenop kan doen.

Laten we eens kijken wat we de komende maand gaan streamen en waar.

Stream meer dan ooit tevoren!

Toegang tot wereldwijde streamingplatforms en stream elke show met VPN Nederland!

Profiteer van de beste deal voor onbeperkt streamen!

Colin from Accounts seizoen 2

Releasedatum: 3 september

Waar: BBC iPlayer

In het tweede seizoen van de populaire serie Colin From Accounts zien we het nieuwe stel Gordon en Ashley terwijl ze samenwonen en proberen hun geliefde hond Colin terug te krijgen van zijn nieuwe eigenaren. En dat betekent dat we kunnen genieten van meer hilarische momenten terwijl Gordon en Ashley elkaar beter leren kennen, met alle ups en downs die daarbij horen. De serie bleek een wereldwijde hit, met lovende recensies en een perfecte score van 100% op Rotten Tomatoes.

Alleen het eerste seizoen van Colin from Accounts is in Nederland beschikbaar op Prime Video en het is onwaarschijnlijk dat het tweede seizoen snel op dit platform zal verschijnen. Gelukkig kun je Colin from Accounts meteen bekijken zodra deze wordt uitgezonden op het Engelse streamingplatform BBC iPlayer met VPN Nederland, helemaal gratis.

Tell Me Lies seizoen 2

Releasedatum: 4 september

Waar: Hulu

De meest sexy serie van dit moment moet wel Tell Me Lies zijn. En terwijl de herfstbries door onze tuinen blaast, blijf je warm op de bank met het tweede seizoen van deze hete serie over Lucy en Stephen en hun vriendengroep, waarvan we in dit seizoen veel meer te zien krijgen.

Tell Me Lies seizoen 2 zal eerst verschijnen op het Amerikaanse streamingplatform Hulu voordat het in Nederland op Disney+ te zien is. En als je als eerste wil kijken naar de nieuwe afleveringen, dan log je dus in op Hulu met behulp van VPN Nederland.

Slow Horses seizoen 4

Releasedatum: 4 september

Waar: Apple TV+

Een team van MI5 agenten, met allemaal hun eigen issues (en issues met elkaar) doet hun best om het land te beschermen. En dat in een tijd waarin het dreigingsniveau kritiek is. Keiharde actie gecombineerd met lekkere scherpe dialogen, deze serie is een Engels meesterwerkje. En met Gary Oldman en Kristin Scott in de hoofdrollen kan het al helemaal niet meer misgaan.

Emily in Paris seizoen 4, deel 2

Releasedatum: 12 september

Waar: Netflix

Wat moeten we nog zeggen over Emily in Paris. You love it or you hate it. En iedereen die Emly al in het hart heeft gesloten zit in spanning te wachten op deel 2 van seizoen 4. Nou, voilá, vanaf 12 september staan de afleveringen in de Netflix bibliotheek op je te wachten en zie je Emily niet alleen in Parijs, maar ook in Rome. Samen op de Vespa met… oeeehlalaaaaaa

How to Die Alone

Releasedatum: 13 september

Waar: Hulu

In How to Die Alone heeft Mel als contactpersoon in het geval van noodgevallen haar eigen nummer ingevuld. Ze is een beetje verloren, te dik, nooit verliefd geweest en ziet het allemaal even niet meer zitten. Totdat ze een ongeluk krijgt en haar leven eens flink onder de loep neemt. Tijd om te beginnen met leven! How to Die Alone is niet alleen ontroerend en inspirerend, maar ook enorm grappig. Een prima combinatie.

Je kunt How to Die Alone alleen bekijken op Hulu in de VS, maar vanuit Nederland inloggen is geen probleem met de hulp van VPN Nederland.

Tulsa King seizoen 2

Releasedatum: 15 september

Waar: SkyShowtime, Ziggo, Paramount+

Sylvester Stallone heeft het nog steeds, de looks, de stem, zijn charisma. En nu is hij terug als maffiabaas Dwight Manfredi in het tweede seizoen van Tulsa King. Een rol die hem op zijn lijf geschreven lijkt. Seizoen 1 was al geweldig en seizoen 2 lijkt alleen maar beter te zijn. Het plot is niet gecompliceerd, makkelijk te volgen en vooral heel vermakelijk. Als je S1 nog niet gezien hebt, kijk dan alvast en ga meteen door met het volgende seizoen om je de tweede helft van september door te helpen.

Agatha All Along

Release datum: 18 september

Waar: Disney+

Het is nog wat vroeg, maar Halloween staat om de hoek, en Agatha All Along is de perfecte serie om je op te maken voor de spookachtigste tijd van het jaar. Een groep heksen onder leiding van Agatha Harkness volgt de mysterieuze en gevaarlijke ‘heksenweg’ om op zoek te gaan naar haar krachten. Onderweg worden ze flink op de proef gesteld. In de heksenkring zien we onder meer de geweldige Aubrey Plaza die je kent van Parks and Recreation en The White Lotus. De Marvel-serie belooft een waar spektakel te worden en gaat van start met een première van twee afleveringen.

The Penguin

Releasedatum: 20 september

Waar: HBO Max

Het is ongelofelijk, maar Colin Farrell is The Penguin. Voor deze serie heeft de Ierse acteur een enorme metamorfose ondergaan, die op zijn zachtst gezegd indrukwekkend is. Maar je kijkt niet om de metamorfose, je kijkt om de kwaliteiten van Farrell als acteur, het gave plot en de keiharde actie in deze serie die zich afspeelt een week na de gebeurtenissen in de film The Batman (2022). We zien Oswald (The Penguin) zich opwerken in het criminele milieu van Gotham City. En daar komt natuurlijk flink wat geweld bij kijken.

From seizoen 3

Releasedatum: 22 september

Waar: MGM+

From is een geweldige serie die je nachtmerries geeft en die helaas een beetje onder de radar blijft. En we zeggen helaas omdat we vanaf aflevering 1 gespannen op de bank hebben zitten kijken en al tijden wachten op seizoen 3. Want wat een zinderende thriller is elke episode. Voor wie From nog niet kent, het gaat over een dorp in het midden van de VS, waar, als je er eenmaal bent aangekomen, je nooit meer weg kunt. Ondertussen sluipen er mysterieuze nachtelijke wezens door het dorp die je zomaar kunnen vermoorden. Hoe verdedig je je tegen het onbekende, en belangrijker, is er een uitweg? In seizoen 3 wordt naar dat laatste druk gezocht.

De serie is exclusief beschikbaar op MGM+, dat alleen vanuit Nederland toegankelijk is met VPN Nederland.

The Walking Dead: Daryl Dixon – The Book of Carol

Releasedatum: 29 september

Waar: AMC+

Zombies in het Louvre, Daryl Dixon die ze van zich af vecht en Carol die met een vliegtuig de Atlantische Oceaan oversteekt op zoek naar haar vriend. Ga maar klaarzitten voor The Walking Dead: Daryl Dixon – The Book of Carol, een nieuw deel van fantastische sage over de levende doden.

De serie wordt aanvankelijk exclusief uitgezonden op het AMC-netwerk in de VS en het is onduidelijk wanneer en of de serie in Nederland zal verschijnen. Je kunt echter het eerste seizoen van Daryl Dixon bekijken op Amerikaanse Netflix met behulp van VPN Nederland, en ook het nieuwe seizoen bekijken op AMC’s eigen streamingplatform AMC+, dat ook alleen toegankelijk is met behulp van VPN Nederland.

Series om te verslinden in september

Terug naar school of niet, ontspannend doe je in ieder geval deze maand met alle verschillende series die je kunt gaan streamen. Of het nu gaat om de voortzetting van een oude geliefde serie of een gloednieuwe show die zeker de talk of the town zal worden – dit zijn de 10 series waar je de komende maanden helemaal gek van zult zijn. Misschien is het naderende najaar toch niet zo slecht.

Dit betekent natuurlijk niet dat we alle series die deze maand uitkomen hebben genoemd. Er is nog steeds het tweede seizoen van Frasier dat te streamen is op Paramount+, Brilliant Minds op Peacock, Matlock op CBS, Monsters: The Lyle and Erik Menendez Story op Netflix, A Very Royal Scandal op Amazon Prime die kan concurreren met de Netflix originele film Scoop en nog heel veel meer.

En als al deze series op de een of andere manier niet genoeg zijn om je septemberavonden voor de tv op te vullen, hebben we ook een gids voor alle belangrijke sportevenementen in september. Zo mis je helemaal niets meer.

Neem je online veiligheid terug

 

  • Onbreekbare encryptie
  • Echte online privacy
  • Wereldwijd servernetwerk
  • Onbeperkt apparaten
  • Grenzeloos streamen
  • 24/7 Nederlandse ondersteuning

Ook interessant