Must-see series van oktober 2024

sep 30, 2024

Een nieuwe maand betekent weer een hele lijst met nieuwe series, shows en reality-tv om doorheen te gaan. September heeft ons al het vervolg gebracht van een paar van de meest verwachte series van het jaar, zoals Tell Me Lies seizoen 2, The Old Man seizoen 2, Tulse King seizoen 2 en Colin from Accounts… seizoen 2. Maar nu de dagen korter, donkerder en kouder worden, begint het streamseizoen pas echt op gang te komen. We hebben alle series verzameld die je volgende streamingverslaving zouden kunnen worden, zodat je weet wanneer en waar je moet inspringen.

Stream meer!

Krijg toegang tot elk streamingplatform en geniet van meer streaming met VPN Nederland!

Profiteer van de beste deal voor onbeperkt streamen!

Sullivan’s Crossing seizoen 2

Releasedatum: 2 oktober

Waar: The CW

Sullivan’s Crossing volgt het verhaal van een succesvolle neurochirurg die haar leven in de stad achterlaat om een nieuw begin te maken in het kleine stadje Sullivan’s Crossing. Een lekkere mix van drama, en romantiek in dezelfde stijl als Virgin River. Het tweede seizoen belooft wat onverwachte wendingen die je vanonder je dekentje op de bank kunt bekijken. Hoewel deze serie waarschijnlijk niet snel in Nederland beschikbaar is, kun je Sullivan’s Crossing gratis bekijken op het Amerikaanse CW-streamingplatform met de hulp van VPN Nederland.

Heartstopper seizoen 2

Releasedatum: 3 oktober

Waar: Netflix

Heartstopper is een hartverwarmend verhaal over de middelbare scholieren Charlie en Nick, die ontdekken wat liefde, vriendschap en zichzelf zijn echt betekenen. Seizoen 2 brengt natuurlijk weer nieuwe uitdagingen met zich mee en is een must-see voor fans van LGBTQ+ coming-of-age verhalen.

Superman & Lois seizoen 4

Releasedatum: 7 oktober

Waar: CW / HBO Max

Een geweldige maand voor fans van superhelden! Superman & Lois volgt het iconische koppel terwijl ze jongleren tussen superheldenwerk en gezinsleven. In Nederland is de serie beschikbaar op Max, maar in de VS kun je Superman & Lois gratis bekijken op het CW-streamingplatform.

Teacup

Releasedatum: 12 oktober

WaarPeacock

Teacup is een mysterieuze dramaserie waarin een groep buren uit een kleine plattelandsgemeente moeten samenwerken tegen een dodelijk gevaar. De serie zit vol bekende gezichten (Yvonne Strahovski – Serena uit Handmaid’s Tale, Scott Speedman – Baz uit Animal Kingdom) en is spannend vanaf de eerste aflevering.

De serie is exclusief beschikbaar op Peacock, maar met VPN Nederland heb je toegang tot dit platform, waar je ook bent.

Shrinking seizoen 2

Releasedatum: 16 oktober

Waar: Apple TV+

In het eerste seizoen van Shrinking zagen we hoe een rouwende psycholoog (Jason Segel) zijn patiënten precies vertellen wat hij dacht. In seizoen 2 zien we hem én Harrison Ford weer terug. Jimmy (Segel) en zijn dochter verschijnen allebei in de behandelkamer van Paul (Ford), die zelf ook het een en ander te verwerken heeft. De serie komt van de makers van die andere populaire Apple TV+-serie: Ted Lasso.

Nemesis

Releasedatum: 16 oktober

Waar: Hulu / Disney Plus

Nemesis is een Nederlandse thrillerserie met onder meer de geweldige Lies Visschedijk, die de rol van officier van justitie Sylvia van Maele op zich neemt. Samen met FIOD-recercheur Lars van Deurnen (Romana Vrede) maakt ze jacht op criminelen in de top van het Nederlandse bedrijfsleven door hun geldstromen te volgen. Ze krijgt flink wat weerstand vanuit de machtige elite, die er alles aan doet om hun rijkdom te beschermen. Langzaam vervaagt de grens tussen werk en privé bij Sylvia, en de vraag is dan: hoe kom je in opstand tegen de mensen die je het meest vertrouwd? Een intens, donker verhaal gebaseerd op de roman van Simon de Waal.

De serie is te zien op Disney+, maar mocht je geen abonnement hebben, dan kun je met VPN Nederland ook terecht op Hulu.

The Lincoln Lawyer seizoen 3

Release datum: 17 oktober

Waar: Netflix

Seizoen 3 van The Lincoln Lawyer begint met de moord op een voormalig client van Mickey Haller, die rechtszaken voert vanuit de achterbank van zijn Lincoln-auto. Dit seizoen is gebaseerd op ‘The Gods of Guilt’, het vijfde boek uit de Lincoln Lawyer serie.

What We Do in the Shadows seizoen 6

Releasedatum: 21 oktober

Waar: Hulu

De hilarische vampierenkomedie What We Do in the Shadows is terug met seizoen 6. Deze mockumentary blijft nog steeds verrassen met zijn donkere humor en unieke krakters. In seizoen 6 zien we de meeste castleden terug, én kunnen opnieuw genieten van prachtige cameo’s van beroemdheden. Hoewel What We Do in the Shadows exclusief op Hulu te zien is, kun je dankzij VPN Nederland wereldwijd genieten van deze fantastische serie.

The Diplomat seizoen 2

Releasedatum: 31 oktober

Waar: Netflix

Keri Russell is terug in het 2e seizoen van The Diplomat. Aan het einde van het eerste seizoen kwam Kate erachter dat de Britse premier Nicol Trowbridge verantwoordelijk was voor de explosie van de Britse vliegdekschip. En alsof dat nog niet genoeg was, eindigde de finale met een tweede explosie. Zal Hal de explosie overleven? En wat zijn de gevolgen voor Kate Wyler?

Familievriendelijke animaties, bekende knallers en nog veel meer

Deze tien meest verwachte series en seizoensvervolgen komen uit in oktober, maar dit is nog lang niet alles wat er deze maand verschijnt op de diverse streamingplatforms. Denk aan familievriendelijke animaties zoals Gremlins: The Wild Batch op Max, Tomb Raider: The Legend of Lara Croft op Netflix, of The Legend of Vox Machina seizoen 3 op Prime Video. Daarnaast keren bekende shows zoals Law and Order en NCIS terug met nieuwe seizoenen, en HBO Max lanceert The Franchise op 6 oktober.

Als dit nog niet genoeg series voor je zijn, hebben we ook een uitgebreide gids voor alle sportevenementen die je kunt streamen in oktober 2024.

Neem je online veiligheid terug

 

  • Onbreekbare encryptie
  • Echte online privacy
  • Wereldwijd servers
  • Onbeperkt apparaten
  • Grenzeloos streamen
  • Nederlandse ondersteuning

Ook interessant