Series die je moet zien in augustus 2024

jul 29, 2024

Daar zijn we weer met onze maandelijkse serie-releasekalender, zodat je de beste releases en de meest verwachte series op het kleine scherm en je favoriete streamingplatforms niet mist. Juli was misschien rustig qua series, maar nu is het augustus, een maand die de verloren schermtijd zeker gaat goedmaken.

Dus of je nu deze augustus thuisblijft of al in de rij staat op het vliegveld, bekijk hier wat je de komende 30 dagen gaat streamen!

Stream alles zonder beperkingen!

Krijg toegang tot alle streamingplatforms en kijk meer dan ooit tevoren met VPN Nederland

Profiteer van de beste deal voor onbeperkt streamen!

Batman: Caped Crusader

Releasedatum: 1 augustus

Waar: Prime Video

In de nieuwe animatieserie Batman: Caped Crusader bevinden we ons natuurlijk in Gotham City, de stad vol corruptie en misdaad, waar burgers in voortdurende angst leven. Producers Timm en James Tucker, hebben de wereld van Batman opnieuw vormgegeven, met zelf een nieuwe kijk op de Penquin, die in deze serie geen man is, maar een vrouw genaamd Oswalda en waarvan de stem wordt ingesproken door niemand minder dan Minnie Driver. Ook Harley Quinn heeft een nieuwe culturele achtergrond gekregen en is Aziatisch. Batman: Caped Crusader, oorspronkelijk aangekondigd als een HBO Max-serie, heeft uiteindelijk zijn thuis gevonden op Amazon Prime Video en is geschikt voor zowel nieuwe als oude fans van de Batman-franchise.

Unstable seizoen 2

Releasedatum: 1 augustus

Waar: Netflix

Ellis Dragon de bijzondere biotech-entrepreneur, fantastisch gespeeld door Rob Lowe is terug en zoekt een opvolger. Zijn zoon Jackson komt in aanmerking, en Dragon heeft een reeks uitdagingen en psychologische spelletjes voor hem opgezet om te kijken of hij de uitdaging aankan. Volgt Jackson zijn wereldwijd bewonderde, excentrieke en narcistische vader als een trouwe hond, of baant hij nieuwe paden. Het eerste seizoen van Unstable was onverwacht leuk (beter dan de trailer), dus we ontvangen dit nieuwe seizoen met open armen!

The Umbrella Academy seizoen 4

Releasedatum: 8 augustus

Waar: Netflix

Aan al het goede komt een eind, zo ook aan The Umbrella Academy. Seizoen 4 is het laatste seizoen van de serie waar we zo intens van hebben genoten. En we moesten er even op wachten, twee jaar om precies te zijn, maar 8 augustus kunnen we eindelijk zien wat er gebeurt na die enorme cliffhanger waar seizoen 3 mee afsloot.

In het nieuwste seizoen van The Umbrella Academy moeten de Hargreeves zich aanpassen aan een wereld zonder hun superkrachten, na de reset van de tijdlijn aan het einde van seizoen 3. Terwijl ze proberen hun weg te vinden als gewone mensen, maakt hun vader, Reginald Hargreeves, zijn krachtige zakelijke imperium bekend. Een mysterieuze groep genaamd The Keepers bereidt zich in het geheim voor op een grote confrontatie. Kunnen de Hargreeves eindelijk de apocalyps voorkomen en alles rechtzetten? Bovendien betekent twee jaar wachten ook dat de cast flink gegroeid is, niet in aantallen, maar in lengte en volwassenheid.

Solar Opposites seizoen 5

Releasedatum: 12 augustus

Waar: Hulu / Disney Plus

Deze knettergekke komische animatieserie Solar Opposites komt met een 5e seizoen! Zoals je weet gaat Solar Opposites over een familie van aliens die zich moeten vestigen in Midden-Amerika en botst met de aardse cultuur. En dat verhaal leek wel verteld aan het einde van het vierde seizoen. Maar gelukkig zijn er altijd zijtakken die genomen kunnen worden, genoeg om een heel seizoen mee te vullen in aflevering die allemaal tegelijk gereleased worden, zodat je heel Solar Opposites seizoen 5 lekker kunt bingen.

De beste manier om Solar Opposites te kijken is op Hulu, met behulp van VPN Nederland.

Bel-Air seizoen 3

Releasedatum: 15 augustus

Waar: Peacock

Bel-Air is een dramaserie van Peacock die de geliefde sitcom The Fresh Prince of Bel-Air op een nieuwe, dramatische manier opnieuw voorstelt. We volgen Will’s ingewikkelde reis van de straten van West Philadelphia naar de luxe villa’s van Bel-Air. Twee werelden die natuurlijk enorm botsen. En waar The Fresh Prince, vaak ‘lachen-gieren-brullen’ was, afgewisseld met wat dramatische momenten, zien we in Bel-Air een frisse en rauwe benadering van deze wereld vol swagger. Met relatie- en drugsproblemen, Will die zijn vader opnieuw terugziet, en, en, en, en, en… laten we een van de belangrijkste redenen om te kijken niet vergeten: Geoffrey is terug!

De enige manier om deze serie te bekijken is trouwens via Peacock, en met de hulp van VPN Nederland kun je eenvoudig toegang krijgen tot deze streamingdienst vanuit Nederland.

Bad Monkey

Releasedatum: 14 augustus

Waar: Apple TV+

Vince Vaughn, een van de meest veelzijdige acteurs van de laatste jaren maar we zijn blij hem weer terug te zien in de luchtige rol van Andrew Yancy, die uit het politiekorps van Miami is gezet en nu zijn dagen slijt als gezondheidsexpert. Maar er is een kans om terug te keren naar zijn oude baan, als hij erachter komt wie er verantwoordelijk is voor het dumpen van een mensenarm die toevallig wordt opgevist door toeristen. Er staan nogal wat excentrieke verdachten op de verdachtenlijst waar even mee gepraat moet worden, en dan is er ook nog die aap om rekening mee te houden.

Bad Monkey is gebaseerd op de New York Time bestseller van Carl Hiaasen, die een hele reeks geinige boeken op zijn naam heeft staan. Bad Monkey is een uiterst vermakelijke serie met die typische kleurrijke Florida-vibe waar je humeur meteen een oppepper van krijgt.

Emily in Paris seizoen 4

Release datum: 15 augustus

Waar: Netflix

Het nieuwste seizoen van Emily in Paris staat voor de deur en begint precies waar seizoen 3 eindigde met een grote cliffhanger. Camille brak haar verloving met Gabriel af en onthulde haar gevoelens voor Sofia, terwijl Alfie Emily verliet. In de trailer van het nieuwe seizoen zien we dan ook een vrijgezelle Emily in Parijs. Wat nu? Ondanks gemengde reacties zijn de eerste drie seizoenen een groot succes geweest.

Het verhaal van Emily, een marketing executive uit Chicago die haar weg moet vinden in Parijs is nog lang niet voorbij. Gaat ze het nog een keer proberen met Alfie, is het Gabriel (die een kind verwacht met zijn ex) die het hart van Emily weet te veroveren, draait Emily beiden de rug toe, of komt er een nieuwe man in beeld? En dan is er ook nog het gerucht dat Brigitte Macron (de vrouw van de Franse president) een rolletje in de show heeft gekregen. Of het waar is? Geen idee, je ziet het in het vierde seizoen van Emily in Paris op Netflix.

Reasonable Doubt seizoen 2

Releasedatum: 22 augustus

Waar: Hulu / Disney Plus

Heeft ze haar man in koelen bloede vermoord, of was het zelfverdediging? In het tweede seizoen van Reasonable Doubt is dat de vraag waar het allemaal om draait. Jax Stewart (Emayatzy Corinealdi) is de briljantste en meest onverschrokken strafrechtadvocaat in Los Angeles, die bij elke kans het rechtssysteem uitdaagt. En dat is wat ze nu weer moet doen. Want terwijl ze ze nog aan het bijkomen is van de gebeurtenissen uit het eerste seizoen, krijgt ze telefoon van een van haar beste vriendinnen, die onthult dat ze haar man heeft vermoord. Jax schakelt de ambitieuze strafrechtadvocaat Corey Cash (Morris Chestnut) in om de zaak te leiden, maar de spanning loopt al snel hoog op. Bovendien staat haar huwelijk staat op springen en dat tijdens de grootste zaak van haar carrière. Blijft Jax overeind, of gaat ze onderdoor aan de spanning.

Stream het nieuwe seizoen van Reasonable Doubt vanaf 22 augustus op Hulu met behulp van VPN Nederland.

Only Murders in the Building seizoen 4

Releasedatum: 27 augustus

Waar: Hulu / Disney+

Het vierde seizoen van Only Murders in the Building is een heus sterrenspektakel met een hoop beroemde gezichten, waaronder Meryl Streep, Eva Longoria, Eugene Levy, Zach Galifianakis, Richard Kind en Kumail Nanjiani. Dit seizoen draait om de mysterieuze moord op Sazz Pataki, de stuntdubbel van Charles-Haden Savage (Steve Martin), waarna de vraag natuurlijk is wie eigenlijk het doelwit van de moordenaar was, Sazz of Charles?

De bewoners van Arconia vertrekken naar Hollywood, omdat een studio een film wil maken over hun podcast. Charles, Oliver Putnam (Martin Short) en Mabel Mora (Selena Gomez) zijn weer op hun best in deze leuke serie die je vanaf eind augustus met behulp van VPN Nederland, kunt kijken op Hulu.

Lord of The Rings: The Rings of Power seizoen 2

Releasedatum: 29 augustus

Waar: Prime Video

Het tweede seizoen van de veelgeprezen Prime Video-serie The Lord of the Rings: The Rings of Power gaat eind deze maand in première in meer dan 240 landen en gebieden wereldwijd! Dit seizoen zet J.R.R. Tolkiens epische fantasy-saga voort, duizenden jaren voor de gebeurtenissen in The Hobbit en The Lord of the Rings.

In seizoen 2 keert Sauron terug en zien we angstaanjagende wezens zoals de ondode Barrow-wights en de Hill-troll. Met een indrukwekkende cast met zowel nieuwe als oude gezichten, belooft dit seizoen een episch vervolg te worden het eerste seizoen.

KAOS

Releasedatum: 29 augustus

Waar: Netflix

Jeff Goldblum heeft een rimpel. En als oppergod Zeus, gespeeld door Goldblum, een rimpel heeft, dan betekent dat misschien wel het einde van de mensheid. Ondertussen hebben er mensen in de echte wereld connecties met elkaar waar ze niets van afweten, maar die hun wel onderdeel maken van een oude profetie. Uiteindelijk wordt er een epische strijd gevoerd tussen de goden en de mensen. Een strijd die zijn weerga niet kent! De zwarte komedie, die een moderne hervertelling van het verhaal uit de Griekse mythologie, is van de hand van de maker van The End of the F***ing World.

Pak je popcorn en plof neer voor je favoriete serie

Dat waren ze, de must-see series voor augustus 2024! Of je nu een fan bent van superhelden, animatie, drama of epische fantasieverhalen, er is voor ieder wat wils. Vergeet niet om je VPN Nederland in te schakelen om toegang te krijgen tot alle geweldige content op verschillende streamingplatforms, waar je ook bent. En als deze lijst je nog niet genoeg kijkplezier biedt, bekijk dan zeker onze uitgebreide gids voor alle sportuitzendingen in augustus die je absoluut niet mag missen.

Dus pak je popcorn, plof neer op de bank en geniet van alle nieuwe series en nieuwe seizoenen die augustus te bieden heeft.

Neem je online veiligheid terug

 

  • Onbreekbare encryptie
  • Echte online privacy
  • Wereldwijd servernetwerk
  • Onbeperkt apparaten
  • Grenzeloos streamen
  • 24/7 Nederlandse ondersteuning

Ook interessant