Hoe kijk je Scavengers Reign op Netflix?

jul 12, 2024

“Oh god, I think there is something out there’. Als je dit in een serie hoort, nou zet je dan maar schrap. Scavengers Reign, een geanimeerde sci-fi-serie voor volwassenen van HBO, gaat over de bemanning van een beschadigd ruimtevrachtschip die is gestrand op een prachtige maar gevaarlijke planeet. Denk daan gasachtige schimmelsporenwolken die vlees van botten eten, wolfachtige carnivoren die in roedels jagen en parasitaire planten die je DNA stelen. De serie is gebaseerd op de korte film ‘Scavengers’ van de makers Joseph Bennett en Charles Huettner.

Nieuwsgierig geworden? Dan wil je vast weten waar je Scavengers Reign kunt kijken.

Kijk Scavengers Reign op Netflix!

Geniet met één druk op de knop van Scavengers Reign op Amerikaanse Netflix met VPN Nederland!

Alles wat je wilt zien, slechts één klik verwijderd!

Scavengers Reign: waar kun je dat kijken?

Ondanks dat Scavengerse Reign een originele HBO Max-serie is, is het momenteel niet mogelijk om deze serie in Nederland te bekijken. Je zult hem niet vinden op het HBO Max-streamingplatform, en ook niet op enig ander streamingplatform.

Dus waar kun je Scavengers Reign dan wel zien?

Nou ja, je kunt de serie dus gewoon op Netflix bekijken. En daar heb je VPN Nederland voor nodig!

Wat zeg je nou? Kun je Scavengers Reign op Netflix kijken?

Elke Netflix-bibliotheek ter wereld is anders. Misschien kun je Scavengers Reign, of de Evil-serie, of Tell Them Your Love Me, of White Collar, of Hit Man, of of het slotseizoen van New Amsterdam, of heel veel andere films en series niet vinden in de Nederlandse Netflix-bibliotheek, maar zijn ze wél beschikbaar op Netflix in Amerika.

Scavengers Reign streaming op Amerikaanse Netflix
En het beste daarvan is: je hebt er allemaal toegang toe met een beetje hulp van VPN Nederland. Met ons Virtual Private Network kun je je virtuele locatie wijzigen en toegang krijgen tot streamingplatforms en content die anders niet voor je beschikbaar zouden zijn!

Dus dit is hoe jij nu ook Scavengers Reign op Netflix kunt bekijken:

1. Het eerste dat je doet, is je abonneren op VPN Nederland, vervolgens je VPN-app downloaden, installeren en inloggen.

2. Open vervolgens de serverlijst en maak verbinding met een van onze serverlocaties in de VS. Hiermee krijg je een Amerikaans IP-adres en toegang tot alle lokale streamingplatforms, om nog maar te zwijgen van het verbeteren van je digitale privacy.

3. Laad ten slotte Netflix opnieuw zonder uit te loggen op je account, zoek Scavengers Reign op en geniet ervan!

Probeer het, het is gratis!

Geen zin om een ​​abonnement af te sluiten om slechts één serie te kijken? Nou, VPN Nederland kan veel meer dan dat, maar wij snappen het. En we willen ook dat je het internet zonder beperkingen uit de eerste hand ervaart. Daarom kun je VPN Nederland nu helemaal gratis krijgen.

In tegenstelling tot welke andere dienst op de markt dan ook, wordt VPN Nederland geleverd met absoluut alle functies en features ontgrendeld, zodat je:

Dus waar wacht je op? Begin met streamen!

Scavengers Reign heeft alle goede ingrediënten in de juiste hoeveelheid

Scavengers Reign is geweldig om naar te kijken. De animaties zijn goed en de landschappen en organismen zijn een combinatie van lijnwerk met pasteltinten. Geen druk gedoe dus, maar mooie vloeiende eenvoud, wat een beetje doet denken aan de pulp sci-fi’s van de jaren ‘70 en ‘80. En ook de dialogen zijn eenvoudig, maar daarom zeker niet slecht. Het draagt juist bij aan de elegantie van deze animatie die een beetje bloed niet schuwt.

Al met al is Scavengers Reign als een versgebakken appeltaart die uit de oven komt, met alle goede ingrediënten in precies de juiste hoeveelheid. En zo’n gebakje slaan we natuurlijk niet over.

Neem je online veiligheid terug

 

  • Onbreekbare encryptie
  • Echte online privacy
  • Wereldwijd servers
  • Onbeperkt apparaten
  • Grenzeloos streamen
  • Nederlandse ondersteuning

Ook interessant