Hoe kun alle seizoenen van Resident Alien kijken?

sep 24, 2024

Geef me gewoon het antwoord

Op Netflix Nederland is slechts één seizoen van Resident Alien beschikbaar, terwijl je op Prime Video twee seizoenen kunt vinden. Het derde seizoen is momenteel op geen enkele streamingdienst in Nederland beschikbaar. Met VPN Nederland echter, kun je meer afleveringen van de serie op Netflix kijken en zelfs het derde seizoen al vroeg bekijken op het Amerikaanse streamingplatform Peacock. Volg deze stappen:

  1. Meld je aan bij VPN Nederland.
  2. Download en installeer de VPN Nederland-app op je apparaat.
  3. Start de app en verbind met een VPN-server in de Verenigde Staten.
  4. Vernieuw Netflix om direct twee seizoenen te kijken, of maak een account aan op Peacock en geniet van alle seizoenen.

Nog steeds niet duidelijk? Toegang krijgen tot Amerikaanse streamingplatforms kan lastig zijn, dus blijf hangen en lees het hele artikel.

In Resident Alien is de dokter van een kleine gemeenschap in Colorado niet zomaar een dokter, maar een buitenaards wezen die met een geheime missie op aarde is. Maar eenmaal op aarde is het volhouden van die missie knap ingewikkeld. Dokter Harry Vanderspeigle raakt bevriend met een mens en naarmate hij langer op aarde is leert hij steeds meer over wat een mens een mens maakt. Is het nog wel een goed idee om zijn missie uit te voeren? Resident Alien is een comedy waar je af en toe keihard om kunt lachen, maar die ook weet te ontroeren. Genieten dus, maar waar kun je de serie eigenlijk kijken?

Bekijk elk seizoen van Resident Alien

Toegang tot wereldwijde streamingplatforms en elk seizoen kijken met VPN Nederland
Alles wat je wilt zien, slechts één klik verwijderd!

Waar kun je Resident Alien kijken?

Het streamen van Resident Alien in Nederland is nogal verspreid. Je kunt één seizoen kijken op Netflix, of twee seizoenen op Prime Video.

Het derde seizoen van Resident Alien is al uitgebracht, maar is nergens in Nederland te vinden, en het is nog onduidelijk wanneer het hier beschikbaar komt.

Hoe kun je nu al alle seizoenen van Resident Alien kijken?

Geen zin meer om te wachten op nieuwe afleveringen? Dat hoeft ook niet! Met behulp van VPN Nederland kun je toegang krijgen tot streamingplatforms over de hele wereld en direct alle inhoud streamen die je wilt.

Laten we je vertellen hoe je nu al meer van Resident Alien kunt bekijken.

Kijk meer seizoenen van Resident Alien op Netflix

Resident Alien seizoen 2 streaming op Amerikaanse Netflix
In Nederland staat er misschien maar één seizoen op Netflix, maar in de VS kun je twee hele seizoenen op hetzelfde platform kijken, zonder extra abonnementen af te sluiten. Met VPN Nederland kun jij dat ook. Volg deze stappen:
  1. Meld je aan bij VPN Nederland.
  2. Download en installeer de VPN Nederland-app op al je apparaten.
  3. Start de app en verbind met een van onze krachtige VPN-servers in de VS. Hiermee vervang je je Nederlandse IP-adres door een Amerikaans IP-adres, wat je toegang geeft tot alle lokale streamingdiensten.
  4. Vernieuw Netflix zonder uit te loggen en kijk meteen het tweede seizoen van de serie!

Kijk alle drie de seizoenen van Resident Alien op Peacock TV

Elk seizoen van Resident Alien streaming op Peacock
Ben je een enorme fan van de serie en kun je niet wachten op het derde seizoen in Nederland? Goed nieuws! Je kunt alle drie de seizoenen van de serie kijken op Peacock, het Amerikaanse streamingplatform waar de serie thuis is. Dit platform is alleen beschikbaar in de VS, maar met VPN Nederland is dat geen probleem. Volg deze stappen:
  1. Meld je aan bij VPN Nederland.
  2. Download en installeer de VPN Nederland-app op je apparaat.
  3. Start de app en verbind met een van onze VPN-servers in de VS, net zoals je deed met Netflix.
  4. Maak een account aan op Peacock. Wil je je persoonlijke betaalgegevens niet gebruiken? Koop dan een virtuele cadeaukaart voor Peacock.
  5. Zoek Resident Alien op en geniet van alle seizoenen!

En nu je toegang hebt tot Peacock, kun je ook alle sport, series en films verkennen die exclusief op dit platform te zien zijn.

Probeer het – het is gratis!

We zijn ervan overtuigd dat VPN Nederland je omver zal blazen, dus geven we gratis abonnementen weg.

Onze gratis VPN heeft geen beperkingen – je krijgt direct toegang tot al onze servers, functies en streamingmogelijkheden. Niets houdt je nog tegen om van al je favoriete streamingdiensten te genieten. Probeer het – het is gratis!

Waarom alleen seizoen 1 kijken, als er zoveel meer te zien is?

Resident Alien is een superleuke serie die niet in je kijklijst mag ontbreken. En als je eenmaal begonnen bent met het eerste seizoen wil je de rest natuurlijk ook zien. Seizoen 2 beantwoord al veel vragen waarmee je in het eerste seizoen bleef zitten, en dat zal ongetwijfeld ook gelden voor het derde seizoen. Dus waarom zou je het bij één kijksessie houden? Dankzij VPN Nederland kun je nu alle drie de seizoenen van Resident Alien bekijken en daarna nog heel veel meer nieuws ontdekken op de streamingplatforms die je nu kunt binnenkomen.

Neem je online veiligheid terug

 

  • Onbreekbare encryptie
  • Echte online privacy
  • Wereldwijd servers
  • Onbeperkt apparaten
  • Grenzeloos streamen
  • Nederlandse ondersteuning

Ook interessant