Zo kijk je de superspannende serie Red Eye

sep 13, 2024

Te lang... ga ik niet lezen

Ok, de korte versie:

Er is momenteel geen manier om de serie Red Eye in Nederland te kijken. De enige streamingdienst waar de show te zien is, is ITVX, en die is alleen beschikbaar in Engeland. Met VPN Nederland kun je er echter wel bij door deze stappen te volgen:

Stap 1. Abonneer je op VPN Nederland.

Stap 2. Installeer de app op je apparaat.

Stap 3. Start de app en maak verbinding met een server in het VK.

Stap 4. Maak een account aan op ITVX.

Stap 5. Kijk de serie!

Zeker weten dat je de rest van het artikel niet wil lezen? Misschien eindig je wel met een gratis VPN…

Dr. Matthew Nolan vlieg terug naar Peking, onder begeleiding van de Londense politieagent DC Hana Li begeleidt. Nolan wordt in de hoofdstad van China namelijk van een misdaad beschuldigd. Aan boord van vlucht 357 raakt Li echter verwikkeld in een escalerende samenzwering en een groeiend aantal moorden. En dat terwijl Nolan beweert de misdaad helemaal niet gepleegd te hebben. Red Eye is een lekkere snelle serie, waar je niet teveel bij na moet denken maar die je met een slice pizza in de hand heerlijk kan bingen na een drukke werkweek.

Bekijk Red Eye nu gratis!

Krijg toegang tot wereldwijde streamingplatforms en alle series met VPN Nederland
Alles wat je wilt zien, slechts één klik verwijderd!

Red Eye: waar te zien?

Helaas is de serie momenteel niet te zien in Nederland, en er is ook geen informatie over of een lokale streamingdienst de serie zal oppikken. Gelukkig hoeft het hier niet bij te blijven. Met VPN Nederland kun je toegang krijgen tot wereldwijde streamingplatforms en de serie alsnog kijken.

Hoe kijk je de serie Red Eye dan precies?

Op dit moment is de enige plek ter wereld om de serie te zien het Engelse streamingplatform ITVX (voorheen ITV HUB). Dit gratis streamingplatform is echter exclusief beschikbaar in Engeland. Maar geen zorgen – met VPN Nederland kun je de serie direct vanuit je eigen huis op ITVX kijken.

VPN Nederland is een Virtual Private Network waarmee je je virtuele locatie kunt veranderen en toegang krijgt tot streamingdiensten die alleen beschikbaar zijn in andere landen. Zo kun je series, sport, en films kijken die eerder niet beschikbaar waren. Hoe cool is dat?!

Red Eye series streaming op ITVX

Handleiding om Red Eye op ITVX te kijken vanuit Nederland

Wij geloven in online entertainment voor iedereen, zonder grenzen of beperkingen. Daarom hebben we het supergemakkelijk gemaakt om toegang te krijgen tot alles wat je wil zien. Volg simpelweg deze stappen:

  1. Ten eerste, meld je aan voor VPN Nederland – dit is de belangrijkste stap.
  2. Vervolgens download en installeer je de VPN op je apparaat. Een enkel abonnement biedt onbeperkte ondersteuning voor meerdere apparaten, zodat je altijd en overal kunt genieten van je content.
  3. Start de VPN en maak verbinding met een server in Engeland. Dit zal je internetverbinding een Engels IP-adres toewijzen, zodat je toegang krijgt tot alle lokale streamingdiensten.
  4. Maak nu een account aan op het ITVX streamingplatform met een Britse postcode (bijvoorbeeld: LL72 8LZ, WD23 1LU, CF63 1EE, SY4 4PW, etc).
  5. Zoek de serie op en geniet!

En als je klaar bent met Red Eye, kijk dan ook eens wat deze geweldige streamingdienst nog meer te bieden heeft – van series zoals Parks and Recreation tot live-uitzendingen van de Nations League.

Je kunt het ook gratis proberen!

Het kan best intimiderend zijn om je op apps te abonneren, vooral als je ervoor moet betalen. Maar met VPN Nederland hoeft dat niet. Je kunt het gewoon gratis gebruiken.

De gratis VPN Nederland-app heeft geen functionele beperkingen. Dit betekent dat je overal verbinding mee kunt maken. Alles kunt bekijken. Op elk apparaat. En je hoeft er niet voor te betalen. Hoe geweldig is dat!

Verstand op nul en genieten van actie in een vliegtuig

Geen zin in weer een superheldenserie? Klaar met shows kijken waarbij je aan het einde nog niet weet hoe het verhaal nou precies in elkaar steekt? Gewoon zin in een spannende serie die vol actie zit en geen moment saai is? Een beetje James Bond, een beetje Born Identity? Een serie waarvan je na de eerste aflevering meteen door wil met de rest? Dan is Red Eye de perfecte keuze.

Neem je online veiligheid terug

 

  • Onbreekbare encryptie
  • Echte online privacy
  • Wereldwijd servernetwerk
  • Onbeperkt apparaten
  • Grenzeloos streamen
  • 24/7 Nederlandse ondersteuning

Ook interessant