Zo kijk je Prison Break op Netflix

aug 9, 2024

Prison Break was een ware hit toen de serie uitkwam in 2005. Meer dan 10 miljoen mensen keken naar de eerste afleveringen en het hele eerste seizoen had een gemiddeld kijkersaantal van 9.2 miljoen. En al die mensen werden meegezogen in het verhaal van Michael Scofield die het leven van zijn enige broer Lincoln wil redden die in de dodencel zit voor een misdaad die hij niet heeft gepleegd. De enige manier om dat te doen, is van binnenuit de gevangenis. Prison Break won Golden Globes voor Beste dramaserie en Beste acteur en is nu weer te streamen. Maar waar?

Bekijk Prison Break op Netflix!

Krijg toegang tot Amerikaanse Netflix en stream meer dan ooit tevoren met VPN Nederland
Alles wat je wilt zien, slechts één klik verwijderd!

Prison Break – waar kun je het kijken?

Op dit moment kun je de volledige Prison Break-serie exclusief kijken op Disney Plus. Top, maar het kan natuurlijk zijn dat je geen abonnement hebt.

En wat nou als we je vertellen dat je Prison Break gewoon op Netflix kunt kijken? Geen nieuwe streamingabonnementen nodig, geen extra betalingen – alleen Netflix en alle vijf seizoenen van Prison Break.

Hoe kijk je Prison Break op Netflix?

Je vindt misschien geen enkel seizoen van Prison Break op Netflix in Nederland, maar in Amerika kun je op dit moment elke aflevering van de show bekijken.

Prison Break streaming op  Amerikaanse Netflix

Elke Netflix-bibliotheek is anders en heeft een andere selectie aan content. En het mooie is dat je met de hulp van VPN Nederland ook toegang kunt krijgen tot de Amerikaanse Netflix-bibliotheek en vanavond al de hele Prison Break-serie kunt gaan kijken als je wil.

Zo doe je dat:

  1. Meld je aan voor VPN Nederland.
  2. Download en installeer de VPN Nederland-app op je apparaat. Een enkel VPN Nederland-abonnement ondersteunt onbeperkt aantal apparaten en heeft apps voor vrijwel elk apparaat.
  3. Start de VPN en maak verbinding met een van onze VPN-servers in Amerika.
  4. Herlaad Netflix zonder uit te loggen, zoek Prison Break op en begin met streamen.

Zo eenvoudig is het! Maar Prison Break is niet het enige wat je kunt krijgen op de Amerikaanse Netflix met behulp van VPN Nederland. Als je klaar bent met deze serie, waarom probeer je dan niet Wicked Little Letters, All American, of de serie Evil?

Krijg VPN Nederland ook gratis!

Wil je niet betalen om je streamingplezier en online vrijheid te vergroten? Dat is prima! We geven je gewoon een VPN Nederland-abonnement cadeau.

De gratis VPN Nederland-app is bijna de enige VPN die alles biedt wat je nodig hebt om direct en zonder beperkingen te streamen. Dit betekent dat je krijgt:

Dus alles wat je hoeft te doen, is installeren en streamen!

Wordt Snatchback de nieuwe Prison Break?

Dominic Purcell en Wentworth Miller schitteren als Lincoln Burrows en Michael Scofield in deze superspannende actieserie die geen moment saai is. En nu, bijna 20 jaar later, is bekend geworden dat de twee opnieuw gaan samenwerken in de productie Snatchback, wat gaat over hoogopgeleide privé-agenten die verantwoordelijk zijn voor het redden van gijzelaars in verschillende delen van de wereld.

Of Snatchback net zo’n gigantische hit wordt als Prison Break kunnen we nu nog niet zeggen. Wat we wel weten is dat de twee acteurs samen ontzettend goed zijn, wat de reden was voor het succes van Prison Break. Mocht je de serie nog niet gezien hebben, dan is dit dus je kans om hem op Netflix te kijken. En heb je alle seizoenen gehad, dan kun je je gaan verheugen op de nieuwe samenwerking tussen deze tv-iconen uit de 00’s.

Neem je online veiligheid terug

 

  • Onbreekbare encryptie
  • Echte online privacy
  • Wereldwijd servernetwerk
  • Onbeperkt apparaten
  • Grenzeloos streamen
  • 24/7 Nederlandse ondersteuning

Ook interessant