Hoe kijk je Land of Bad op Netflix?

jul 26, 2024

Als er een film is die je dit jaar gezien moet hebben is het Land of Bad met Russel Crowe en Liam Hemsworth. Een bloedstollende actiefilm waarin een missie van een Amerikaanse speciale eenheid misgaat en ze moeten vertrouwen op een drone operator (Crowe) die ze vanaf afstand veilig door de jungle in vijandig gebied moet loodsen. Een solide actiefilm zoals ze nog zelden worden gemaakt, met flink wat schoten die over en weer gelost worden en waarin gewoon nog wordt gescholden. Want als je er alles aan doet om te overleven in de wildernis terwijl je wordt achtervolgd door de vijand, dan is het laatste wat je doet op je woorden letten.

Kijk gewoon Land of Bad op Netflix!

Krijg toegang tot Amerikaanse Netflix en kijk meer films dan ooit met VPN Nederland!

Alles wat je wilt zien, slechts één klik verwijderd!

Land of Bad: waar te zien?

Helaas is er momenteel geen manier om Land of Bad te streamen in Nederland, en het is onduidelijk wanneer de film eindelijk op een van onze lokale streamingplatforms beschikbaar zal zijn.

Voor nu is je enige optie om de film te huren op platforms zoals KPN, Pathé Thuis, Apple TV of Amazon.

Maar is dit echt je enige optie – slechts één film streamen voor de prijs van een hele maand streamingabonnement? Wat als we je vertellen dat je de film nu ook gewoon op Netflix kunt kijken?

Hoe kijk je Land of Bad op Netflix?

Land of Bad te streamen in Nederland is misschien wat ingewikkeld, maar in de VS kun je de film gewoon op Netflix kijken.

Waarom is dit belangrijk om te weten? Nou, met de hulp van VPN Nederland kun je ook toegang krijgen tot de Amerikaanse Netflix-bibliotheek – de grootste en beste Netflix-bibliotheek ter wereld – en de film nu meteen kijken.

Land of Bad streaming op Amerikaanse Netflix
Klinkt goed, toch? Zo doe je dat:
  1. Abonneer je op VPN Nederland
  2. Download en installeer de VPN Nederland-app op je apparaat.
  3. Start de VPN Nederland-app en maak verbinding met een van onze VPN-servers in Amerika. Dit vervangt je Nederlandse IP-adres door een Amerikaans IP-adres, waardoor je toegang krijgt tot alle Amerikaanse streamingplatforms en bibliotheken.
  4. Herlaad Netflix zonder uit te loggen, zoek naar Land of Bad en geniet direct van de film!

Het enige wat het nog beter kan maken, is het gratis maken

Niet beperkt worden door je lokale streamingopties is al geweldig. Maar we willen betalen voor streamingdiensten niet vervangen door betalen voor een VPN-abonnement. Daarom geven we abonnementen gratis weg, zodat je meteen onbeperkt en onbegrensd kunt streamen zonder een cent te betalen.

In tegenstelling tot alle andere diensten, wordt de gratis VPN Nederland-app geleverd met alles wat je nodig hebt om de wereld van streaming zonder beperkingen te verkennen:

  • Volledige toegang tot ons wereldwijde servernetwerk, inclusief onze enorme vloot van next-gen Amerikaanse servers.
  • Volledige streamingoptimalisatie, waardoor onze gratis gebruikers net zoveel kunnen streamen als onze premium gebruikers.
  • Onbeperkte apparaatondersteuning met een enkel abonnement, zodat je je films op jouw manier kunt streamen.
  • Geen snelheids- of bandbreedtebeperkingen, zodat je streaming altijd zo snel en plezierig is als ooit.
Dus waar wacht je op? Land of Bad gaat zichzelf niet streamen!

Back to the ‘90’s met deze klassieker in een nieuw jasje

Heerlijk was de tijd dat er nog gewoon een actiefilm gemaakt kon omdat iemand zin had om een actiefim te maken. In de jaren 80 en 90 genoten we van films als Saving Private Ryan, Crimson Tide en Commando, en dit is een film die in dat rijtje thuishoort, alleen dan iets moderner dan de rest. Bovendien zien we de ondergewaardeerde Milo Ventimiglia ook nog verschijnen als Master Sgt. John ‘Sugar’ Sweet. Al met al is Land of Bad zeker het kijken waar als je even pauze wil nemen van het kijken naar de Olympische Spelen.

Stream de film op Netflix met VPN Nederland en geniet zonder beperkingen van Land of Bad en nog veel meer andere toffe content.

Neem je online veiligheid terug

 

  • Onbreekbare encryptie
  • Echte online privacy
  • Wereldwijd servernetwerk
  • Onbeperkt apparaten
  • Grenzeloos streamen
  • 24/7 Nederlandse ondersteuning

Ook interessant