Hoe kijk je Into the Badlands op Netflix?

sep 17, 2024

Geen intro’s aub, geef me gewoon antwoord

Er is momenteel geen manier om de serie Into the Badlands in Nederland te bekijken. Met de VPN Nederland virtual private network-app kun je echter elk seizoen van de serie op de Amerikaanse Netflix bekijken.

Volg hiervoor gewoon de volgende stappen:

  1. Neem een ​​VPN Nederland-abonnement
  2. Download en installeer de VPN Nederland-app op je apparaat
  3. Start de app, open de serverlijst en maak verbinding met een van onze VPN-servers in Amerika
  4. Laad Netflix opnieuw, zoek de serie Into the Badlands op en stream

Dat is alles. Maar we raden je aan om het hele artikel te lezen – dat is niet alleen vermakelijk, maar het zou ook zomaar kunnen resulteren in het gratis krijgen van VPN Nederland.

Into the Badlands is een serie als geen ander. De unieke mix van post-apocalyptics fantasy en martial arts is om van te smullen. Een krijger en een jonge jongen, Sunny (Daniel Wu) en M.K. (Aramis Knight) reizen samen in een apocalyptische wereld door een land waar feodale baronnen de dienst uitmaken. De bijzondere mix van genres en de hoeveelheid goede actiescenes zorgden ervoor dat de serie een zeer hechte fanbase kreeg, maar dat kon helaas niet voorkomen dat de serie gecancelled werd. Dat had onder meer te maken met geld. Geld, geld, altijd weer geld. Gelukkig zijn er 3 vrijwel perfecte seizoenen om van te genieten. Maar waar kun je die eigenlijk zien?

Kijk drie keer zoveel op Netflix!

Mis deze serie niet! Kijk Into the Badlands op Netflix met VPN Nederland!

Alles wat je wilt zien, slechts één klik verwijderd!

Waar kun je Into the Badlands kijken?

Op dit moment is er geen manier om de serie Into the Badlands in Nederland te kijken.

Maar dat betekent niet dat je de serie niet in Nederland kunt kijken. Sterker nog, met de hulp van het Virtual Private Network van VPN Nederland kun je nu meteen elk seizoen van de serie kijken op Netflix.

Into the Badlands streaming op Amerikaanse Netflix

Nice! Maar hoe kijk je Into the Badlands op Netflix?

Er is misschien geen manier om de serie Into the Badlands in Nederland te kijken, maar in Amerika is deze serie sinds kort wel te zien op Netflix. En jij kan dat ook! Het enige wat je daarvoor nodig hebt, is VPN Nederland.

Met VPN Nederland kun je je virtuele locatie wijzigen door verbinding te maken met een van de servers over de hele wereld. Dit is niet alleen geweldig voor je online privacy, je kunt daarmee ook toegang krijgen tot streamingplatforms die anders niet beschikbaar zouden zijn, zoals Hulu, Tubi of Starz, en buitenlandse streamingplatformbibliotheken zoals die van Netflix, HBO Max of Disney Plus.

Zie je, er is eigenlijk niets dat je tegenhoudt om Into the Badlands op Netflix te kijken. Het enige wat je moet doen is deze stappen volgen:

  1. Neem een abonnement op VPN Nederland – deze kleine app is jouw toegangspoort tot vrijwel onbeperkt streamen, sporten en uitzenden.
  2. Download en installeer vervolgens de VPN Nederland-app op je apparaat.
  3. Start VPN Nederland en maak verbinding met een van onze servers in Amerika. Dit vervangt je Nederlandse IP-adres door een Amerikaans adres, zodat je toegang hebt tot alle Amerikaanse streamingplatforms en hun bibliotheken.
  4. Herlaad tenslotte Netflix, zoek naar Into the Badlands en de serie zal daar staan, samen met een heleboel andere AMC-shows, zoals Interview with the Vampire, Preacher, The Terror of The Walking Dead: Daryl Dixon.

Twijfel je? Probeer het gratis!

Niet zeker of het de moeite waard is? Wat dacht je ervan om het gewoon te proberen? En je hoeft hier niet eens voor te betalen, want we geven je een VPN Nederland-abonnement helemaal gratis.

En in tegenstelling tot veel gratis VPN’s heeft de gratis VPN Nederland-app geen beperkingen. Dit betekent dat je direct toegang krijgt tot:

Wat dacht je daarvan? Het is helemaal gratis!

32 steengoede afleveringen om van te genieten

Into the Badlands is dan misschien wel (onterecht) gecancelled, de serie is té goed om zomaar over te slaan. Eigenlijk is het ook een beetje een raadsel waarom de serie gestopt is. Als reden wordt dus geld, maar ook een dalend kijkerspubliek genoemd. Maar als dat laatste een reden is, dan zijn er veel meer series die al veel eerder gecancelled hadden moeten worden. Maar goed, het kwaad is al geschiedt, en daar kunnen we niets meer aan doen.

Wat we wel kunnen doen is gewoon keihard genieten van de 32 steengoede afleveringen Into the Badlands die wél gemaakt zijn. En nu kun je het op Netflix doen!

Neem je online veiligheid terug

 

  • Onbreekbare encryptie
  • Echte online privacy
  • Wereldwijd servernetwerk
  • Onbeperkt apparaten
  • Grenzeloos streamen
  • 24/7 Nederlandse ondersteuning

Ook interessant