Interview with the Vampire: zo kijk je gratis naar de serie

jul 29, 2024

Interview With the Vampire is een meesterlijke mix van horror, humor en romantiek, prachtig geschoten en met een geweldige cast. De serie, gebaseerd op Anne Rice’s iconische romans, blijft dichter bij het boek dan de gelijknamige film met Tom Cruise en is volgens veel kijkers ook een stuk beter. Wat kun je verwachten? Behoorlijk wat verschillende thema’s, zoals seksualiteit, geweld, ras, klasse en queerness. Soms lekker goor, soms sensueel, en soms grappig, maar altijd het kijken waard. Alleen is de vraag: waar kijk je Interview with the Vampire dan precies?

Bekijk Intetrview with the Vampire nu!

Stream beide seizoenen van de serie gratis op BBC iPlayer met VPN Nederland!

Alles wat je wilt zien, slechts één klik verwijderd!

Waar kun je de serie Interview with the Vampire bekijken?

Hoewel de serie Interview with the Vampire al in 2022 uitkwam, is er nog steeds geen manier om de serie in Nederland te kijken. Er is ook geen sprake van dat de serie, die inmiddels twee geweldige seizoenen heeft en waarvan seizoen 3 net is aangekondigd op Comic-Con, binnenkort op een van de Nederlandse streamingplatforms zal verschijnen.

Is dat het dan? Moet je deze serie echt missen? Niet per se, want we hebben goed nieuws: We weten niet alleen hoe je beide seizoenen van de serie nu kunt bekijken, maar ook hoe je dit helemaal gratis kunt doen!

Hoe kijk je Interview with the Vampire?

De serie Interview with the Vampire is een productie van AMC, en AMC deelt de rechten op zijn geweldige content niet graag met streamingplatforms in Nederland.

In Engeland kun je echter beide seizoenen van de serie helemaal gratis bekijken op het lokale streamingplatform BBC iPlayer. BBC iPlayer is natuurlijk alleen beschikbaar in Engeland, maar dat is waar VPN Nederland om de hoek komt kijken. Ontworpen om online restricties te omzeilen en je toegang te geven tot alle content die je anders niet zou kunnen bekijken, is VPN Nederland het perfecte hulpmiddel om de vampierserie te kijken waar iedereen het over heeft.

Interview with the Vampire gratis streamen op BBC iPlayer

Interesse gewekt? Zo makkelijk is het om nu meteen The Interview with the Vampire te streamen:

  1. Abonneer je op VPN Nederland.
  2. Download en installeer de VPN Nederland-app op je apparaat.
  3. Start de app en maak verbinding met een van onze servers in Engeland. Dit vervangt je Nederlandse IP door een Engels IP-adres en geeft je toegang tot alle lokale streamingplatforms – van Interview with the Vampire op BBC iPlayer, tot Apocalypto op ITVX, tot Formule 1 hoogtepunten op Channel 4, en nog veel meer.
  4. Ga vervolgens naar het BBC iPlayer streamingplatform en maak een gratis account aan met een Britse postcode, zoals: B73 6LT, L1 4DJ, BN52 9YG, etc.
  5. Als het platform vraagt of je een tv-licentie hebt, zeg dan dat je die hebt.
  6. Zoek de serie Interview with the Vampire op en begin helemaal gratis te kijken!

Of bekijk Interview With the Vampire op Netflix!

Heb je een Netflix-abonnement? Geweldig! Dat betekent dat je Interview With the Vampire ook kunt kijken en je hoeft je daarvoor niet eens te abonneren op nieuwe streamingplatforms (zelfs niet als ze gratis zijn). Maar als je nu naar de serie zoekt op Netflix, zul je die waarschijnlijk niet vinden. Dat komt omdat je niet in de Nederlandse, maar in de Amerikaanse Netflix-catalogus moet zoeken.

Interview with the Vampire op Amerikaanse Netflix

Gelukkig kan VPN Nederland je helpen om die te deblokkeren. Zo doe je dat:

  1. Abonneer je als eerste stap natuurlijk op VPN Nederland.
  2. Download en installeer de VPN Nederland-app op je apparaat.
  3. Start de app en verbind met een van onze VPN-servers in de VS.
  4. Herlaad Netflix zonder uit te loggen en voilà — de serie staat er direct, als bij toverslag!

Nog niet zeker? Probeer het gratis!

Tegenwoordig kun je nooit te zeker zijn van wat je online koopt. Maar we zijn er zó van overtuigd dat VPN Nederland precies is wat je nodig hebt om volledig onbeperkt te kunnen streamen, dat we abonnementen gratis weggeven.

In tegenstelling tot alle andere gratis diensten die je op het web zult vinden, biedt VPN Nederland alles wat je nodig hebt om nu zonder beperkingen te beginnen met streamen, waaronder:

Er is dus echt geen reden voor jou om deze serie te missen. Haal gewoon een gratis abonnement op VPN Nederland en begin vandaag nog met streamen!

Zet je tanden in Interview with a Vampire, de serie

Heb je genoten van de film uit 1994, zet je tanden dan ook maar in de serie Interview with a Vampire, want die is nog beter. Nu seizoen 3 eraan lijkt te komen, is dit natuurlijk een mooi moment om je vast te bijten in seizoen 1 en 2.

Met VPN Nederland aan je zijde is dat geen enkel probleem, je maakt gewoon met een druk op de knop verbinding met een server in Engeland en je kijkt deze geweldige show zonder probleem op BBC iPlayer of Netflix, waar je ook bent.

Neem je online veiligheid terug

 

  • Onbreekbare encryptie
  • Echte online privacy
  • Wereldwijd servernetwerk
  • Onbeperkt apparaten
  • Grenzeloos streamen
  • 24/7 Nederlandse ondersteuning

Ook interessant