Hoe kijk je How I Met Your Mother op Netflix?

aug 15, 2024

How I Met Your Mother is een van de grappigste, maar ook intelligentste series van afgelopen jaren. De show speelt als geen andere comedyserie met tijd en verhaallijnen en dat doen ze zo goed dat het geen aflevering verveelt.

Even een korte synopsis voor iedereen die de serie niet kent: Marshall gaat zijn vaste vriendin Lily ten huwelijk vragen, en dat is het moment dat zijn vriend Ted beseft dat het tijd wordt om te zoeken naar echte liefde. Hij hoeft zijn zoektocht naar de ware niet alleen te doen, want Barney, vriend van zowel Ted als Marshall helpt hem op geheel eigen wijze. Dan ontmoet Ted Robin, en lijkt dat even de ware te zijn, maar mond het uiteindelijk toch uit in een vriendschap.

En zo ontstaat er een club vrienden die lief en leed met elkaar deelt en de hoofdrol speelt in de flashbacks van een vader die aan zijn kinderen vertelt hoe hij hun moeder heeft ontmoet. Die voice-over wordt overigens ingesproken door wijlen Bob Saget (de vader in Full House).

Er zijn maar liefst 9 seizoenen gemaakt van de geliefde serie, waarin een hoop bijzondere afleveringen zijn gestopt. Zo is er de countdown in de aflevering ‘bad news’ waarin steeds een nummer in beeld is verstopt, was er een aflevering met een ananas en kwam Katy Perry een keer langs. Wil je de serie voor het eerst kijken, of gewoon nog een keer helemaal bingen, dan vraag je je misschien het volgende af: “Waar doe je dat eigenlijk?”

Kijk How I Met Your Mother op Netflix

Krijg toegang tot Amerikaanse Netflix en bekijk How I Met Your Mother en meer met VPN Nederland!

Alles wat je wilt zien, slechts één klik verwijderd!

Waar kun je How I Met Your Mother kijken?

Sinds de komst van Disney Plus in Nederland is het de enige streamingdienst waar je de serie kunt bekijken.

Maar misschien heb je geen Disney Plus-abonnement. En misschien wil je dat ook niet nemen. Betekent dit dat je How I Met Your Mother niet kunt kijken of nog een keer kunt zien? Zeker niet! Met behulp van VPN Nederland kun je How I Met Your Mother eenvoudig op Netflix bekijken.

Hoe kijk je How I Met Your Mother op Netflix?

Je kunt How I Met Your Mother niet in je gebruikelijke Netflix-bibliotheek vinden. Dat is niet zo gek, want de serie is niet beschikbaar op Netflix in Nederland. Maar wel in de VS.

How I Met Your Mother streaming op Amerikaanse Netflix

Je vraagt je misschien af: waarom zou dit voor jou van belang zijn? Simpel, want met VPN Nederland krijg je toegang tot de Amerikaanse Netflix-catalogusde beste en grootste Netflix-bibliotheek ter wereld – en kun je How I Met Your Mother hier en nu kijken, zonder extra abonnementen.

Geïnteresseerd? Goed. Zo doe je het:

  1. Allereerst, abonneer je op VPN Nederland.
  2. Download en installeer vervolgens onze app op je favoriete streamingapparaat. Eén VPN Nederland-abonnement biedt onbeperkte apparaatondersteuning, dus je kunt thuis op je laptop kijken en vervolgens How I Met Your Mother meenemen op je telefoon.
  3. Start daarna de VPN en maak verbinding met een van onze krachtige VPN-servers in de VS. Hiermee vervang je je Nederlandse IP-adres door een Amerikaans IP-adres en krijg je toegang tot alle Amerikaanse streamingplatforms en bibliotheken.
  4. Herlaad ten slotte Netflix zonder uit te loggen en begin meteen met het kijken naar je favoriete serie.

En als je klaar bent met How I Met Your Mother, waarom kijk je dan niet naar al het andere dat de Amerikaanse Netflix te bieden heeft – van Prison Break tot Wicked Little Letters, van All American tot Fire Country – je hebt nooit meer een ander streamingplatform nodig!

Of kijk het op Hulu

Hulu is het oorspronkelijke thuis van How I Met Your Mother en een geweldig streamingplatform met zoveel unieke content die je nergens anders kunt krijgen, dat je het niet kunt weerstaan om het uit te proberen.

How I Met Your Mother streaming op Hulu
Hulu is natuurlijk exclusief beschikbaar in de VS, maar dat is geen probleem voor VPN Nederland. Hier is wat je moet doen:
  1. Abonneer je op VPN Nederland.
  2. Installeer de VPN Nederland-app op je apparaat.
  3. Start de VPN Nederland-app en maak verbinding met een van onze VPN-servers in de VS.
  4. Ga nu naar Hulu en meld je aan voor een account. Het kan lastig lijken omdat je een Amerikaanse betaalmethode nodig hebt, maar het is de moeite waard en je kunt eenvoudig een virtuele betaalkaart of virtuele cadeaukaart gebruiken om je account aan te maken.
  5. Zodra dat is gebeurd, rond je het aanmaken van je account af en begin je met het kijken naar How I Met Your Mother op een van de beste streamingplatforms ter wereld.

En als je klaar bent met de negen seizoenen van How I Met Your Mother, kun je misschien de schat aan andere content verkennen die exclusief op het platform beschikbaar is. The Bear, The Act, Grey’s Anatomy, The Rookie, Perfect Days en nog veel meer.

Twijfel je? Probeer het gratis!

Niet zeker of VPN Nederland iets voor jou is? Wij weten zeker dat het de moeite waard is – maar hoe zit het met een gratis proefperiode?!

De gratis VPN Nederland biedt alles wat je nodig hebt om zonder beperkingen of limieten te streamen. Ontgrendel alle andere diensten en krijg direct toegang tot:

Dus waarom begin je niet nu meteen gratis met streamen?

How I Met Your Mother is slechts een van de vele series waarvan je kunt genieten als je VPN Nederland aan je zijde hebt. Omdat je dankzij de VPN toegang krijgt tot streamingsdiensten die in ons land normaal gesproken niet beschikbaar zijn, en ook tot contentbibliotheken die in het buitenland soms veel uitgebreider zijn dan in ons kleine kikkerlandje, is er ineens ontzettend veel om uit te kiezen. Je vraagt je bijna af waar je moet beginnen!

Neem je online veiligheid terug

 

  • Onbreekbare encryptie
  • Echte online privacy
  • Wereldwijd servernetwerk
  • Onbeperkt apparaten
  • Grenzeloos streamen
  • 24/7 Nederlandse ondersteuning

Ook interessant