Hoe kijk je gratis naar Hill Street Blues?

jul 22, 2024

De ster van Hill Street Blues is overleden. James Sikking speelde Lt. Howard Hunter, een stugge Vietnam-oorlogsveteraan die leiding gaf aan het noodactieteam van de Metropolitan Police Department in een nooit genoemde stad. Hij werd 90 jaar. Nooit van de man gehoord? Niet zo gek, want de serie Hill Street Blues is nogal oud. Het eerste seizoen werd al uitgezonden in 1981! En wat maakt die serie dan zo bijzonder dat we het er nu over moeten hebben?

Nou, ten eerste is Hill Street Blues overladen met Emmy’s. Kwalitatief zit het dus wel goed. Verder zie je heel veel sterren van nu in Hill Street Blues hun eerste rol vertolken, Bryan Cranston, Dwight Schultz, Laurence Fishburne, Cuba Gooding Jr., Forest Whitaker, Andy Garcia en Joaquin Phoenix bijvoorbeeld. Bovendien is Hill Street Blues het grote voorbeeld van hulpverlenersseries die later werden gemaakt, zoals ER en NYPD Blue waarin we niet alleen de noodsituatie zien, maar ook een inkijkje krijgen in wat voor impact zo’n situatie heeft op de levens van de hulpverleners. Een grote cast, met veel verschillende verhaallijnen en waar het aantal luchtige en zware afleveringen elkaar in balans houdt, plus die enorm authentieke soundtrack en prachtige 80’er jaren politieauto’s. Genoeg redenen om te kijken dus. Maar waar?

Herbeleef Hill Street Blues gratis!

Kijk de hele serie Hill Street Blues gratis op Channel 4 met VPN Nederland

Alles wat je wilt zien, slechts één klik verwijderd!

Waar kun je Hill Street Blues kijken?

Op dit moment is er geen manier om de klassieke serie Hill Street Blues in Nederland te bekijken. Je zult de serie niet vinden op Netflix, niet op Disney Plus of op een van de andere streamingdienst die je mogelijk hebt.

Gelukkig betekent dit niet dat je de serie niet kunt streamen. Je kunt namelijk de hele serie Hill Street Blues nu helemaal gratis bekijken op het Britse streamingplatform Channel 4. En alles wat je daarvoor nodig hebt, is VPN Nederland!

Hill Street Blues gratis streaming op Channel 4

Hoe bekijk je de Hill Street Blues serie op Channel 4?

De volledige 7 seizoenen van Hill Street Blues zijn nu te zien op Channel 4, het Engelse streamingplatform. Het enige probleem is dat dit platform alleen beschikbaar is in Engeland. Maar dat is slechts een probleem voor degenen die geen VPN Nederland abonnement hebben.

VPN Nederland stelt je in staat om je virtuele locatie te veranderen en toegang te krijgen tot streamingplatforms van over de hele wereld, zodat je alle content kunt bekijken die je eerder niet kon.

Zo makkelijk kun je nu de hele Hill Street Blues serie bekijken vanuit Nederland:

  1. Neem een abonnement op VPN Nederland. Met onze app kun je veel meer streamen dan alleen Hill Street Blues op Channel 4, want je kunt er ook onbeperkt series en films op wereldwijde streamingplatform mee kijken.
  2. Download en installeer de VPN Nederland app op je favoriete streamingapparaat.
  3. Start de VPN Nederland app en maak verbinding met een van onze VPN-servers in Engeland.
  4. Ga naar het Channel 4 streamingplatform en maak een gratis account aan met behulp van een Britse postcode, zoals: CA13 0PE, RG25 2AU, KT24 6HR, etc.
  5. Zoek Hill Street Blues op het platform en begin met streamen!

Probeer het uit – het is gratis!

Ben je er niet helemaal zeker van of het echt zo makkelijk is? Dan kun je zelf zien hoe eenvoudig het is om de Hill Street Blues serie te streamen op Channel 4, want wij maken VPN Nederland helemaal gratis voor de fans.

In tegenstelling tot andere diensten, komt VPN Nederland met alle features ontgrendeld, waaronder:

  • Volledige toegang tot ons hele wereldwijde servernetwerk
  • Volledige streamingoptimalisatie, zodat je toegang hebt tot elk streamingplatform dat je wilt, waar je ook bent
  • Volledige snelheid en geen bandbreedtebeperking
  • Al onze extra functies ontgrendeld en klaar voor gebruik.

Dus het enige wat je nu hoeft te doen, is aanmelden en direct beginnen met streamen. Waarom niet?! Het is gratis!

Parel uit de oude doos

Hill Street Blues is een pareltje uit de oude doos waar je je zeven seizoenen mee kunt vermaken. Gefilmd als een reality-show is deze politieserie een ware trendsetter geweest. Het is jammer dat het overlijden van James Sikking ervoor nodig was om deze show weer even in de spotlights te zetten, maar nu weten we wel weer van het bestaan van deze toffe serie die maar liefst 26(!) Primetime Emmy Awards won.

Neem je online veiligheid terug

 

  • Onbreekbare encryptie
  • Echte online privacy
  • Wereldwijd servers
  • Onbeperkt apparaten
  • Grenzeloos streamen
  • Nederlandse ondersteuning

Ook interessant