Gratis VPN Nederland-app heeft grote upgrade gekregen

okt 11, 2024

Sinds het begin heeft VPN Nederland ernaar gestreefd om online privacy, veiligheid en vrijheid voor iedereen toegankelijk te maken. Daarom bieden we een gratis versie aan naast onze premium VPN, zodat online bescherming voor iedereen beschikbaar is. In de afgelopen jaren is de gratis VPN Nederland-app uitgegroeid tot een van de populairste, zo niet de populairste gratis VPN in Nederland. Maar er is altijd ruimte voor verbetering, en deze oktober hebben we onze grootste gratis VPN-update tot nu toe uitgebracht. Ontdek hoe we de gratis VPN Nederland-app nog beter hebben gemaakt.

Wat is er nieuw?

Bij VPN Nederland streven we er altijd naar om onze app en service te verbeteren. We hebben goed geluisterd naar onze gebruikers van de gratis VPN en hebben twee grote veranderingen doorgevoerd:

1. Meer data!

We hoorden dat 2 GB gratis maandelijkse data gewoon niet genoeg was om veilig te browsen, privé te surfen, te streamen, te downloaden en toegang te krijgen op al je apparaten. Daarom hebben we ons gratis VPN-datalimiet verhoogd naar 5 GB per maand! Dit is 2,5 keer meer maandelijkse VPN-data om naar wens te gebruiken. Niet alleen geeft dit je meer vrijheid om het web te verkennen zonder beperkingen of gevaren, het maakt de gratis VPN Nederland-app ook de minst beperkende freemium VPN op de wereldmarkt.

2. Automatische datavernieuwing

We hebben ook gehoord dat het handmatig aanvullen van je maandelijkse data net iets te omslachtig was. Dus hebben we dat probleem voor je opgelost. Vanaf nu wordt je gratis data automatisch elke maand vernieuwd, gebaseerd op je abonnementsdatum. Je hoeft niet meer elke maand in te loggen op je account – start gewoon je gratis VPN Nederland-app en begin met browsen. Zo simpel is het nu.

Alles blijft verder hetzelfde

Meestal als gratis apps je meer geven, nemen ze ook iets anders weg, toch? Nou, dat is hier niet het geval. Alles wat je kent en wat je zo fijn vindt aan de gratis VPN Nederland-app blijft precies hetzelfde.

En dat houdt in:

Dat is alles wat je maar kunt wensen!

Heb je de gratis VPN Nederland-app nog niet? Download hem nu!

Neem je online veiligheid terug

 

  • Onbreekbare encryptie
  • Echte online privacy
  • Wereldwijd servers
  • Onbeperkt apparaten
  • Grenzeloos streamen
  • Nederlandse ondersteuning

Ook interessant