Zo kijk je Ghostbusters: Frozen Empire op Netflix

jul 26, 2024

Je letterlijk doodschrikken, kan dat? Wel in de wereld van Ghostbusters. De spoken zijn terug! Dus wie ga je bellen? Juist, Ghostbusteeeeers! In Ghostbusters: Frozen Empire keert de familie Spengler terug naar waar het allemaal begon – de brandweerkazerne in New York City – om samen te werken met de originele Ghostbusters, die inmiddels een ultrageheim onderzoekscentrum blijken te hebben. De ontdekking van een oud object zorgde er namelijk voor dat er een leger van spoken vrij is gekomen dat een dodelijke kou over de stad verspreidt. En dat betekent dat de nieuwe en de oude Ghostbusters hun krachten moeten bundelen om de wereld te redden van een tweede IJstijd. Een heerlijke film, met een fenomenale cast. Die wil je zien, maar hoe?

Kijk Ghostbusters: Frozen Empire op Netflix!

Krijg toegang tot Amerikaanse Netflix en stream meer films dan ooit tevoren met VPN Nederland!
Alles wat je wilt zien, slechts één klik verwijderd!

Ghostbusters: Frozen Empire – waar kun je hem kijken?

Hoewel Ghostbusters: Frozen Empire al een tijd geleden is uitgebracht, is de film nog niet beschikbaar op Nederlandse streamingplatforms. Het is ook niet duidelijk wanneer dat zal gebeuren. De beste optie op dit moment is om de film te huren via verschillende videohuurlocaties, zoals Pathé Thuis, KPN en anderen.

Dit is natuurlijk niet ideaal, want waarom zou je voor films betalen als je al een Netflix-abonnement hebt? Het geld groeit ons niet op de rug! Daarom vertellen we je precies hoe je Ghostbusters: Frozen Empire ook op Netflix kunt kijken!

Hoe kijk je Ghostbusters: Frozen Empire op Netflix?

Als je zoekt naar Ghostbusters: Frozen Empire op Netflix, zul je niets vinden. Dat komt omdat je in de verkeerde Netflix-bibliotheek kijkt. Wat je nodig hebt, is de Amerikaanse Netflix-bibliotheek, waar de film momenteel beschikbaar is voor iedereen.

Ghostbusters: Frozen Empire op Amerikaanse Netflix

Hoe krijg je daar ook toegang toe? Met VPN Nederland, natuurlijk!

VPN Nederland laat je je virtuele locatie met één druk op de knop veranderen en toegang krijgen tot de grootste en beste Netflix-bibliotheek, evenals streamingplatforms over de hele wereld!

Wil je Ghostbusters: Frozen Empire nu meteen streamen op Netflix? Dit is hoe je het doet:

  1. Abonneer je eerst op VPN Nederland.
  2. Download en installeer de VPN Nederland-app op je favoriete streamingapparaten. Of het nu je smart TV, Android-telefoon, Windows-pc of iOS-tablet is – we hebben een app voor elk apparaat!
  3. Start de app en maak verbinding met een van onze serverlocaties in de VS. Dit verandert je IP-adres van een Nederlands adres naar een Amerikaans adres, zodat je kunt genieten van alle lokale streaming.
  4. Herlaad Netflix zonder uit te loggen – en daar is het, als een van de populairste films.

Betaal niet – kijk gewoon!

Een VPN-abonnement nemen om slechts één film te kijken kan een beetje veel zijn. Hoewel VPN Nederland veel goedkoper is dan het huren van een enkele film en je een heel jaar toegang geeft, willen we je portemonnee sparen en laten zien wat we kunnen zonder dat je een cent hoeft uit te geven.

Daarom geven we VPN Nederland gratis weg aan fans van Ghostbusters en streaming.

Onze gratis VPN Nederland-app biedt alles wat je nodig hebt om onmiddellijk zonder beperkingen te streamen:

En zodra je Ghostbusters: Frozen Empire afgekeken hebt, kun je alles verkennen wat de Amerikaanse Netflix te bieden heeft, inclusief Land of Bad, Scavengers Reign, New Amsterdam seizoen 5 – noem maar op!

Ghostbusters: The Frozen Empire is de perfecte zaterdagavondfilm

Het leuke aan deze Ghostbustersfilm is dat de originele Ghostbusters niet vergeten worden. We zien Bill Murray en Dan Aykroyd en Ernie Hudson (William Atherton overleed in 2014) samenwerken met Paul Rudd, Carrie Coon, Finn Wolfhard en McKenna Grace om de spoken te verslaan. En die spoken zijn fantastisch, de special effects zijn uitmuntend en dat zorgt ervoor dat deze film echt lekker vermaak biedt.

Is The Frozen Empire zo goed als de originele Ghostbusters? Nee, natuurlijk niet. Is er wat aan te merken op het script? Jazeker. Is dat erg? Nee, zeker niet als je op zoek bent naar een leuke film, met goede actiescenes en een flinke scheut humor om je zaterdagavond mee op te vullen.

Neem je online veiligheid terug

 

  • Onbreekbare encryptie
  • Echte online privacy
  • Wereldwijd servernetwerk
  • Onbeperkt apparaten
  • Grenzeloos streamen
  • 24/7 Nederlandse ondersteuning

Ook interessant