Hoe kijk je Gangs of London op Netflix?

aug 20, 2024

Peaky Blinders uitgekeken en zin in meer Engelse actie? Dan is Gangs of London er voor je om dat gat op te vullen. Deze geweldige en gewelddadige serie neemt ons mee naar de hoofdstad van onze buren aan de andere kant van het kanaal. Maar vergeet de rode dubbeldekkers en Bobby’s maar even, want we zien een heel andere kant van Londen, een duistere kant, waar gangsters met elkaar in de clinch liggen om de macht over de stad. En dat zorgt voor een meeslepend misdaaddrama aan de ene kant, en keiharde, bloedspattende actie aan de andere kant.

De eerste aflevering knalt er meteen goed in, en daarna stap je op de achtbaan van de Londense onderwereld om er tot aan de laatste aflevering niet meer uit te stappen. En dan sta je nog te tollen op je benen. Maar, waar moet je eigenlijk een kaartje kopen voor die achtbaan, of, simpeler gesteld, waar kijk je Gangs of London?

Bekijk de serie op Netflix!

Krijg toegang tot Amerikaanse Netflix en stream meer dan ooit tevoren met VPN Nederland!
Alles wat je wilt zien, slechts één klik verwijderd!

Waar kun je Gangs of London zien?

Er zijn twee manieren om de serie Gangs of London te kijken:
Voor beide platforms heb je echter een betaald abonnement nodig. Maar wat als we je vertellen dat er een derde manier is om Gangs of London te kijken? Een manier om de serie direct op Netflix te bekijken? En alles wat je daarvoor nodig hebt, is VPN Nederland.

Gangs of London op Netflix? Dit is hoe

Als je nu Gangs of London opzoekt op Netflix, zul je niets vinden. Maar dat komt omdat je in de verkeerde catalogus zoekt. Wat je nodig hebt, is de Amerikaanse Netflix-bibliotheek!

Elke Netflix-catalogus is anders in elk land. Dus wat niet beschikbaar is op Netflix in Nederland, kan heel goed ergens anders wel beschikbaar zijn. En dat is precies het geval met Gangs of London. In Nederland heb je een extra streamingabonnement nodig om de serie te kijken, maar in Amerika kun je gewoon Netflix aanzetten en de serie kijken.

Gangs of London streaming op[ Amerikaanse Netflix

Maar wacht even, we hebben het best nog niet verteld. En dat is dat je met de hulp van VPN Nederland – een unieke virtuele privénetwerk-app die gespecialiseerd is in het openen van streamingplatforms en bibliotheken over de hele wereld – ook toegang kunt krijgen tot de Amerikaanse Netflix en de serie nu kunt kijken zonder beperkingen of extra abonnementen.

We hebben het extra makkelijk voor je gemaakt. Dit is alles wat je hoeft te doen:

  1. Meld je aan voor VPN Nederland. Dan staan er nooit meer online beperkingen in je weg.
  2. Download en installeer VPN Nederland op je favoriete streamingapparaat.
  3. Start de VPN Nederland-app en maak verbinding met een van onze VPN-servers in Amerika.
  4. Herlaad Netflix, zoek “Gangs of London”, en je zult de serie meteen in de bibliotheek zien!

Probeer het gratis!

Dit klinkt misschien te mooi om waar te zijn. Driedubbel zoveel content op Netflix. Gangs of London, Fear the Walking Dead, Land of Bad, The Walking Dead: Daryl Dixon, en talloze andere films en tv-series? Nou, te mooi om waar te zijn is precies wat we wilden bereiken, maar we willen niet dat je ons alleen op ons woord vertrouwt. Daarom kun je nu VPN Nederland helemaal gratis krijgen.

In tegenstelling tot alle andere apps zijn bij de gratis VPN Nederland-app alle functies vanaf het begin ontgrendeld. Al onze servers, streaming opties, al onze functies en mogelijkheden, verbindingsprotocollen, snelhedenalles is klaar om gratis te gebruiken!

Het enige wat je nog hoeft te doen, is downloaden, installeren, en beginnen met streamen!

Hold my cupcake!

Ben je niet bang voor een beetje grof geweld, schrik je niet van een bloedspatten meer of minder, en hou je wel van een vet Engels accent op zijn tijd? Dan is Gangs of London helemaal jouw ‘cup of tea’. Dus ga er maar eens lekker voor zitten, maar wees gewaarschuwd en laat je cupcake maar even staan, want je kijkt deze serie het beste met een lege maag.

Neem je online veiligheid terug

 

  • Onbreekbare encryptie
  • Echte online privacy
  • Wereldwijd servernetwerk
  • Onbeperkt apparaten
  • Grenzeloos streamen
  • 24/7 Nederlandse ondersteuning

Ook interessant