Zo kijk je Fire Country op Netflix

aug 16, 2024

Als je ergens bent en je ziet rook en vuur kijk je dan of negeer je het? Geef maar toe, iedereen blijft even kijken als er brand is, want vuur is aantrekkelijk. Daarom is het ook zo lekker om te staren naar je haardvuur, en naar de serie Fire Country. Want die serie barst van de vlammen!

Bode Donovan is een jonge gevangene die zich aansluit bij een onconventioneel programma voor vrijlating van gevangenen in Noord-Californië, waar hij en andere gevangenen samenwerken met elitebrandweerlieden om enorme, onvoorspelbare bosbranden te blussen. Door dit werk komt hij weer terecht in zijn geboorteplaats, daar waar hij juist was vertrokken. En dat brengt natuurlijk de nodige drama met zich mee.

Alsof al die branden nog niet voor genoeg drama zorgen. Genoeg te zien dus in Fire Country, maar waar en hoe zet je de serie aan?

Stream het op Netflix!

Toegang tot Amerikaanse Netflix en nu Fire Country kijken met VPN Nederland!
Alles wat je wilt zien, slechts één klik verwijderd!

Waar kun je Fire Country kijken?

Op dit moment is er geen manier om de serie Fire Country in Nederland te bekijken.

De komst van de serie naar Nederland staat momenteel gepland voor het najaar. Maar zelfs dan is het niet duidelijk hoeveel van de serie beschikbaar zal zijn in Nederland.

Kun je niet zo lang wachten? Goed nieuws, want we gaan je vertellen hoe je de hele serie nu al eenvoudig op Netflix kunt kijken.

Hoe kijk je Fire Country op Netflix?

Wacht even, Netflix? Hoe kan dat nou?

Nou, Fire Country is misschien niet beschikbaar om ergens in Nederland te bekijken, maar in de VS is de hele serie al te streamen op Netflix. En het echt goede nieuws voor jou is dat ook jij toegang kunt krijgen tot de Amerikaanse Netflix-catalogus en de serie Fire Country nu meteen kunt streamen. Alles wat je daarvoor nodig hebt, is VPN Nederland.

Fire Country streaming op Netflix in de VS

Met VPN Nederland kun je je virtuele locatie aanpassen en daarmee toegang krijgen tot streamingplatforms of platformbibliotheken die alleen in andere landen beschikbaar zijn. Dus als Fire Country niet in Nederland te streamen is, kun je VPN Nederland gebruiken om Netflix te laten denken dat je in Amerika bent en direct Fire Country kijken vanuit het comfort van je eigen bank.

Het is ook nog eens heel eenvoudig. Dit is alles wat je hoeft te doen:

  1. Ten eerste, meld je aan bij VPN Nederland.
  2. Download en installeer vervolgens onze VPN op je apparaat. Een enkele VPN Nederland-abonnement ondersteunt onbeperkt aantal apparaten, zodat je al je favoriete content op jouw manier kunt bekijken.
  3. Start vervolgens de VPN Nederland-app, en maak verbinding met een van onze VPN-servers in Amerika. Hiermee vervang je je Nederlandse IP-adreseen reeks nummers die je online identificeert – door een Amerikaans IP-adres, waarmee je toegang krijgt tot alle lokale streamingplatforms.
  4. Herlaad ten slotte Netflix zonder uit te loggen en geniet van Fire Country, evenals How I Met Your Mother, Prison Break, All American, New Amsterdam, en alle andere baanbrekende series die je nergens anders kunt krijgen.

Wist je dat je dit gratis kunt doen?

Niet alleen geeft VPN Nederland je toegang tot vrijwel onbeperkte online content, series, films, en sport van over de hele wereld, maar je kunt het ook volledig GRATIS krijgen.

In tegenstelling tot veel andere diensten, beperkt VPN Nederland je Virtual Private Network-ervaring op geen enkele manier. Dit betekent dat je met onze gratis VPN direct toegang hebt tot al onze servers, alle streamingplatforms kunt openen die je wil, en van al onze functies kunt genieten.

Wat dacht je daarvan?

All American Boy keert met groot geheim terug naar zijn geboorteplaats

Hoge risico’s en hoge beloningen zijn er in Fire Country voor Bode, de ooit ‘All American Boy’ die een verkeerde afslag heeft genomen in zijn leven. Hij vertrok uit zijn geboortestad en nam een groot geheim met zich mee. En nu is hij terug, met een strafblad, maar ook met de wil om weer op het juiste pad terecht te komen. En terwijl we die verhaallijn volgen, blijven we vaak even staan om te kijken naar de verwoestende vlammen die de nodige slachtoffers maken. En weet je wat fijn is, er komt een derde seizoen aan in oktober.

Neem je online veiligheid terug

 

  • Onbreekbare encryptie
  • Echte online privacy
  • Wereldwijd servernetwerk
  • Onbeperkt apparaten
  • Grenzeloos streamen
  • 24/7 Nederlandse ondersteuning

Ook interessant