Zo kijk je Fear The Walking Dead op Netflix

aug 19, 2024

Fear the Walking dead kwam al uit in 2015, maar het kan natuurlijk zijn dat je de reeks gemist hebt. Of dat je alle afleveringen gewoon nog een keer wil zien! Niet zo gek, want Fear The Walking Dead zit weer lekker vol zombies en laat perfect zien hoe paniek bij mensen een weg kan banen voor nog meer zombieschade. Fear the Walking Dead is niet perfect, maar wordt wel elk seizoen beter, en er zijn maar liefst 8 seizoenen om te bingen. Maar ehm, waar kun je die kijken dan? Op Netflix? Nee, en ja.

Fear the Walking Dead op Netflix kijken

Alles wat je daarvoor nodig hebt is VPN Nederland!
Alles wat je wilt zien, slechts één klik verwijderd!

Waar kun je Fear the Walking Dead kijken?

Op dit moment zijn alle 8 seizoenen van Fear the Walking Dead beschikbaar om te streamen op Prime Video. Dit betekent echter dat je, als fan van het ‘The Walking Dead Universum’, meerdere streamingabonnementen moet hebben om alles te kunnen bekijken. Maar wat als we je vertellen dat je alles simpelweg op Netflix kunt bekijken zonder dat je ooit nog een ander streamingabonnement nodig hebt? Het enige wat je daarvoor nodig hebt, is VPN Nederland.

Dit is hoe je Fear the Walking Dead op Netflix kijkt

In Nederland heb je een Prime Video-abonnement nodig om de serie te bekijken, maar in de VS kun je Fear the Walking Dead en alle andere spin-offs van de serie op Netflix kijken.

Fear the Walking Dead op Amerikaanse Netflix

Maar dat is natuurlijk niet het beste nieuws. Het beste nieuws is dat je met de hulp van VPN Nederland ook toegang kunt krijgen tot Amerikaanse Netflix en Fear the Walking Dead kunt streamen zonder enige beperkingen.

En het is heel eenvoudig. Dit is wat je moet doen:

  1. Neem een abonnement op VPN Nederland.
  2. Download en installeer onze app (die wordt geleverd met onbeperkte apparaatondersteuning en apps voor alle grote besturingssystemen) op je streamingapparaat.
  3. Start de app en verbind met een van onze VPN-servers in de VS. Dit vervangt je Nederlandse IP-adres door een Amerikaans IP-adres en geeft je toegang tot niet alleen de Amerikaanse Netflix-bibliotheek, maar ook tot volledige streamingplatforms die alleen in Amerika beschikbaar zijn.
  4. Laad je Netflix-account opnieuw zonder uit te loggen en daar staat Fear the Walking Dead, klaar om te streamen.

Nu kun je niet alleen The Walking Dead, maar ook Fear the Walking Dead en The Walking Dead: Daryl Dixon op Netflix bekijken zonder enige moeite.

Hoe kunnen we het nog beter maken?

Wij zijn gek op streamen. En we willen dat jij er ook maximaal van geniet. Daarom maken we VPN Nederland gratis voor The Walking Dead fans – zodat je zelf kunt ervaren hoe bevrijdend het hebben van een VPN is.

In tegenstelling tot andere apps, beperkt VPN Nederland je streamingervaring op geen enkele manier. Je krijgt volledige toegang tot ons volledige servernetwerk, streaming deblokkerende technologie en onbeperkte apparaatondersteuning.

Alles wat je hoeft te doen, is achterover leunen en genieten van echt onbeperkt streamen.

Stil je zombiehonger

Je hebt van die dagen dat je niets te doen hebt, of gewoon zin hebt om niets te doen behalve het kijken naar zombies op tv. Met VPN Nederland aan je zijde kun je hier ‘s ochtends mee beginnen en het hele weekend genieten van de levende doden zonder ook maar een moment van streamingsdienst te moeten wisselen.

Fear the Walking Dead is niet de allerbeste spin-off van The Walking Dead, maar het is een prima serie om je zombiehonger in het weekend mee te stillen.

Neem je online veiligheid terug

 

  • Onbreekbare encryptie
  • Echte online privacy
  • Wereldwijd servernetwerk
  • Onbeperkt apparaten
  • Grenzeloos streamen
  • 24/7 Nederlandse ondersteuning

Ook interessant