Hoe kijk je de serie Evil op Netflix (en meer)?

jul 12, 2024

Een sceptische psycholoog, een student in opleiding tot katholieke priester, en een arbeider werken samen om onverklaarde mysteries van de kerk onderzoeken, waaronder vermeende wonderen, demonische bezetenheden en andere buitengewone gebeurtenissen. Hun taak is om te beoordelen of er een logische verklaring is of dat er echt iets bovennatuurlijks aan de hand is. Klinkt leuk? Het wordt nog beter, want onze Nederlandse Katja Herbers speelt een van de hoofdrollen, en van veel andere acteurs die voorbij komen in deze serie denk je ‘hey! Die ken ik ergens van!’ En dat is altijd leuk. En alsof dit nog allemaal niet genoeg is, zijn er ook nog eens vier seizoenen van Evil om te bekijken, dus dit kan zomaar eens een toffe nieuwe serie op je bingelijst zijn. Maar waar kijk je Evil eigenlijk?

Bekijk de Evil-serie op Netflix!

Toegang tot Amerikaanse Netflix en elk ander streamingplatform met VPN Nederland!
Alles wat je wilt zien, slechts één klik verwijderd!

Waar kun je de serie Evil kijken?

In Nederland kun je de serie alleen bekijken via Videoland. Het streamingplatform heeft momenteel twee van de vier seizoenen beschikbaar.

Maar wist je dat je de serie Evil ook op Netflix kunt streamen? Kun je hem daar niet vinden? Dat komt omdat de serie alleen beschikbaar is op Netflix in Amerika. Maar het goede nieuws is dat je met de hulp van VPN Nederland ook toegang kunt krijgen tot de Amerikaanse Netflix-bibliotheek.

Laten we uitzoeken hoe je dat precies doet.

Evil serie streaming op Netflix in Amerika

Hoe kijk je Evil op Netflix?

De Netflix-bibliotheek verschilt per land. De Amerikaanse versie van Netflix heeft veel content waarvoor je normaal gesproken meerdere streamingabonnementen zou moeten afsluiten, inclusief de serie Evil.

VPN Nederland laat je je virtuele locatie veranderen en toegang krijgen tot alles wat Netflix te bieden heeft. Zo eenvoudig is het:

1. Neem eerst een abonnement op VPN Nederland, download, installeer en log in op je eigen VPN-app.

2. Open vervolgens de serverlijst en maak verbinding met een van onze VPN-servers in de VS.

3. Start tenslotte Netflix opnieuw op zonder uit te loggen, zoek de serie Evil op en geniet ervan!

Hoe kijk je elk seizoen van de serie Evil?

Zelfs met de kracht van VPN Nederland aan je zijde, vind je slechts 2 seizoenen van Evil op Netflix. Maar er zijn er al 4. Dus hoe kun je alles bekijken?

Momenteel kun je alle vier de seizoenen van de serie Evil exclusief bekijken op het streamingplatform Paramount+. En, natuurlijk, kun je daar alleen in de VS toegang toe krijgen.

Gelukkig kun je met de hulp van VPN Nederland niet alleen genieten van Amerikaanse Netflix, maar ook van hele streamingplatforms die anders niet beschikbaar zouden zijn. Zo krijg je nu direct toegang tot het platform en geniet je meteen van elk seizoen van Evil op Paramount Plus:

1. De vorige stappen blijven hetzelfde: abonneer je, download, installeer VPN Nederland en maak verbinding met een van onze VPN-servers in de VS.

2. Paramount Plus is een betaald streamingplatform, dus je hebt een account nodig. Je kunt een virtuele betaalkaart gebruiken, of gewoon een virtuele Paramount Plus-cadeaubon krijgen en een account aanmaken.

3. Rond het aanmaken van je account af en geniet van het kijken naar Evil en alles wat andere Amerikaanse streamingplatforms te bieden hebben.

Geloof je niet dat het zo makkelijk is? Probeer het gratis!

Denk je dat je je nog niet kunt vastleggen op een VPN-abonnement? Dat is nooit een probleem bij VPN Nederland. Dankzij onze volledig gratis app kun je alles wat onze VPN kan doen eerst ervaren zonder het op goed vertrouwen te moeten aanschaffen. Want gratis VPN Nederland is de enige VPN die wordt geleverd met alle functies alvast ontgrendeld, inclusief:

Probeer het, het is gratis! Echt waar.

Echt is ook echt eng, maar er valt ook wat te lachen in Evil

De makers van de serie Evil zijn erin geslaagd om eng ook echt eng te maken, vlotte, slimme dialogen te schrijven, en heerlijke simpele humor niet over te slaan. En die mix is wat de serie Evil zo leuk maakt om naar te kijken. Bovendien is Katja Herbers prima op haar plek in deze rol die ze met verve vertolkt. Heb je wat tijd over deze zomer, zet Evil dan zeker aan op Netflix of Paramount met behulp van VPN Nederland.

Neem je online veiligheid terug

 

  • Onbreekbare encryptie
  • Echte online privacy
  • Wereldwijd servernetwerk
  • Onbeperkt apparaten
  • Grenzeloos streamen
  • 24/7 Nederlandse ondersteuning

Ook interessant