Zo kijk je elk seizoen van Top Gear

sep 23, 2024

Kan het wat korter? Natuurlijk!

In Nederland kun je een paar willekeurige seizoenen van Top Gear bekijken via Prime Video. Maar als je elk seizoen, alle specials of de nieuwste afleveringen wilt zien, kun je dit doen via BBC iPlayer. Volg deze stappen:

  1. Neem een abonnement op VPN Nederland
  2. Download en installeer de VPN-app op je apparaat
  3. Start de app en verbind met een VPN-server in Engeland
  4. Maak een account aan op BBC iPlayer
  5. Geniet van alle seizoenen!

Wil je toegang tot BBC iPlayer? Lees dan het hele artikel en krijg gratis een VPN!

Voor iedereen die benzine door de aderen heeft stromen en kippenvel krijgt van een lekker zwaar motorgeluid is Top Gear een ware traktatie. Dit is niet zomaar een programma over auto’s, dit is een instituut. Jeremy Clarkson, Richard Hammond, James May en natuurlijk de mysterieuze coureur ‘The Stig’ brachten de populariteit van Top Gear naar grote hoogte. Daarna zijn er nog verschillende andere presentatoren de revue gepasseerd, onder wie Matt LeBlanc. Top Gear won een Emmy in 2005 en trok maar liefst 350 miljoen kijkers. Ook kijken? Ja, natuurlijk! Maar waar? Dat gaan we je nu vertellen.

Stream Top Gear gratis!

Ontdek wereldwijde streaming en kijk elk seizoen van Top Gear gratis met VPN Nederland!
Alles wat je wilt zien, slechts één klik verwijderd!

Waar kun je Top Gear kijken?

Prime Video biedt in Nederland alleen seizoenen 15 tot en met 22 aan.

Wil je meer zien? Dan moet je naar BBC iPlayer, een gratis platform dat exclusief in het VK beschikbaar is. Maar met VPN Nederland kun je vanuit Nederland toegang krijgen tot alle afleveringen van Top Gear.

Top Gear streaming gratis op BBC iPlayer

Hoe kun je Top Gear op BBC iPlayer kijken vanuit Nederland?

Met onze VPN kun je je virtuele locatie met één druk op de knop veranderen, online restricties omzeilen en toegang krijgen tot streamingplatforms in andere landen. Volg deze eenvoudige stappen:

  1. Neem een VPN Nederland-abonnement – je toegang tot onbeperkt en gratis streamen.
  2. Download en installeer de app op je apparaten. Eén abonnement ondersteunt onbeperkt aantal apparaten.
  3. Start de app en verbind met een van onze servers in Engeland. Je krijgt een Engels IP-adres en toegang tot alle lokale streamingplatforms zoals BBC iPlayer, ITVX, Channel 4, enz.
  4. Maak een gratis account aan op BBC iPlayer met een Britse postcode (bijvoorbeeld: BN14 7QH, SO53 3AQ, IG10 3AH, EX8 3AY, etc.)
  5. Geef aan dat je een tv-licentie hebt, als daarom wordt gevraagd.
  6. Zoek Top Gear op en begin met kijken!

En als je ooit klaar bent met het kijken van alle seizoenen en specials (onwaarschijnlijk), ontdek dan de andere geweldige content op BBC iPlayer, zoals Boiling Point, Call the Midwife, Moonlight, Snowfall, Interview with the Vampire, en meer!

Belofte maakt schuld

We beloofden je een gratis VPN Nederland-account als je zo ver kwam. Hier is het – geniet van je gratis VPN met alle servers, functies en mogelijkheden!

Hardop lachen terwijl je je bezighoudt met je favoriete hobby

Kijk, als je gek bent op auto’s dan is het altijd leuk om een autoprogramma te kijken. Maar Top Gear heeft het voor elkaar gekregen om, ook al heb je niets met auto’s, een heel vermakelijk programma te maken waar je smakelijk om kunt lachen. Er zijn beroemdheden die rondjes afleggen in ‘redelijk geprijsde auto’s’, er zijn specials die complete reisprogramma’s zijn (het tweeëntwintigste seizoen werd geopend met een special in Patagonië) en er is de geweldige chemie tussen de presentatoren. Eerlijk is eerlijk, de afleveringen met Clarkson, Hammond en May zijn de allerbeste en die mag je dan ook zeker niet missen. Er zijn heel veel seizoenen om van te genieten, dus we raden je aan je VPN aan te zetten en nu meteen te beginnen! And on that bombshell…

Neem je online veiligheid terug

 

  • Onbreekbare encryptie
  • Echte online privacy
  • Wereldwijd servers
  • Onbeperkt apparaten
  • Grenzeloos streamen
  • Nederlandse ondersteuning

Ook interessant