Call the Midwife: 2 manieren om te kijken

aug 21, 2024

Call the Midwife gaat over een groep vroedvrouwen, zusters en nonnen in het Londense East End in de jaren 50 en 60 van de vorige eeuw. Ze bezoeken arme moeders in de buurt om ze de best mogelijke zorg te geven. 13 seizoenen lang (en nog minstens 2 in de toekomst) kunnen we genieten van de kleurrijke verhalen van de verzorgsters, en zien we elk seizoen nieuwe gezichten die beginnen bij Nonnatus House. Een heerlijke serie om even lekker met een kop thee op de bank te kijken als je de boel de boel laat. Maar dan moet je wel weten waar je Call the Midwife kunt kijken.

Bekijk Call the Midwife ook!

Toegang tot en kijken naar de serie op wereldwijde streamingplatforms met VPN Nederland!

Alles wat je wilt zien, slechts één klik verwijderd!

Waar kun je Call the Midwife kijken?

Ondanks dat Call the Midwife een enorm populaire serie is in Nederland, zijn er momenteel geen seizoenen beschikbaar op de lokale streamingplatforms.

Wil je de serie toch zien? Mooi zo! Want we gaan twee manieren delen waarop je elk seizoen van de show direct kunt bekijken.

1. Call the Midwife kijken op Netflix

Heb je een Netflix-abonnement? Goed nieuws, want dit betekent dat je Call the Midwife daar kunt kijken.

Maar ga nog niet zoeken, want je zult de serie niet in je reguliere Netflix-bibliotheek vinden. En als dat wel het geval was, zouden we er waarschijnlijk niet over schrijven. Elke Netflix-bibliotheek is namelijk anders in elk land, en sommige bibliotheken zijn simpelweg groter en beter dan andere. Terwijl je Call the Midwife niet op Netflix Nederland kunt vinden, kun je in Amerika gewoon ontspannen en alle seizoenen van de show direct streamen.

Call the Midwife streaming op Amerikaanse Netflix

Waarom is dit belangrijk? Omdat je met de hulp van VPN Nederlandeen unieke virtual private network-app – je virtuele locatie naar Amerika kunt veranderen met slechts één druk op de knop. Hierdoor krijg je toegang tot de Amerikaanse Netflix-bibliotheek vol met films, shows en series die je in Nederland niet kunt vinden.

Denk je dat dit ingewikkeld is? We hebben het heel eenvoudig voor je gemaakt. Dit is alles wat je moet doen:

  1. Neem eerst een abonnement op VPN Nederland.
  2. Download en installeer daarna onze app op al je apparaten – één VPN Nederland-abonnement ondersteunt onbeperkt aantal apparaten, zodat je al je series kunt streamen op de manier die jij wil.
  3. Start vervolgens de VPN Nederland-app en maak verbinding met een van onze VPN-servers in Amerika. Dit geeft je een Amerikaans IP-adres en toegang tot alle Amerikaanse streamingplatforms vol met exclusieve content die je nergens anders kunt vinden.
  4. Herstart ten slotte Netflix, zoek Call the Midwife op en begin met streamen.

Precies op tijd voor het nieuwe seizoen dat begin september op de Amerikaanse Netflix verschijnt.

2. Call the Midwife gratis kijken op BBC iPlayer

Geen Netflix? Geen probleem, want je kunt Call the Midwife helemaal gratis kijken op het Engelse streamingplatform BBC iPlayer.

Call the Midwife streaming gratis op BBC iPlayer

BBC iPlayer is natuurlijk exclusief voor het Verenigd Koninkrijk en alleen beschikbaar voor inwoners van het land, maar je kunt alsnog alles bekijken wat dit streamingplatform te bieden heeft met de hulp van VPN Nederland.

Zo doe je dat:

  1. Begin natuurlijk met het aanmelden voor VPN Nederland.
  2. Download en installeer vervolgens de juiste VPN Nederland-app op je favoriete streamingapparaat.
  3. Start de app en maak verbinding met een van onze VPN-servers in Engeland. Dit stelt je in staat om toegang te krijgen tot alle lokale streamingplatforms.
  4. Nu je verbonden bent, heb je een BBC iPlayer-account nodig. Geen zorgen – het is gratis. Ga naar het BBC iPlayer streamingplatform en maak een gratis account aan met behulp van een Brits postadres (LN11 7TW, WV9 5LB, PA8 6DS).
  5. Als er wordt gevraagd of je een tv-licentie hebt, kies dan voor de optie dat je er een hebt.
  6. Zoek ten slotte Call the Midwife op en stream elk seizoen en elke aflevering volledig gratis. Ontdek daarnaast alles wat BBC iPlayer te bieden heeft – van Moonlight tot Snowfall, tot Before I Go to Sleep, en nog veel meer gratis films, series en sportprogramma’s dan je ooit zou kunnen bekijken.

Twijfels? Probeer het gratis!

Dit kan toch niet zo eenvoudig zijn, of wel? Als je twijfels hebt of nog geen ervaring hebt met VPN’s, willen we je niet meteen een abonnement aansmeren. Wat dacht je ervan om VPN Nederland gratis te proberen?

De gratis VPN Nederland-app biedt alles wat je nodig hebt om direct met het kijken van de serie te beginnen, inclusief:

Waarom zou je het niet proberen? Het is tenslotte gratis!

Laat je meevoeren met dit drama waarom je ook hard kunt lachen

Sociaal drama, medisch drama, familiedrama, drama genoeg in Call the Midwife, en dat is natuurlijk genieten. Maar gelukkig valt er ook nog genoeg te lachen in deze geweldige BBC-serie van uitmuntende kwaliteit.

Bereid je voor op het nieuwe 13 seizoen door nu al te starten met aflevering 1 van seizoen 1 van Call the Midwife en laat je meevoeren in de levens van de sympathieke hulpverleners.

Neem je online veiligheid terug

 

  • Onbreekbare encryptie
  • Echte online privacy
  • Wereldwijd servernetwerk
  • Onbeperkt apparaten
  • Grenzeloos streamen
  • 24/7 Nederlandse ondersteuning

Ook interessant