Zo bekijk je de serie Boiling Point helemaal gratis

sep 9, 2024

Ik heb het te druk. Geef me gewoon antwoord.

In Nederland kun je de serie Boiling Point alleen kijken op NPO 1 (wekelijks een aflevering in de late avond) en daarna op de betaalde diensten NPO Plus en Prime Video. Maar op de Engelse streamingplatforms Channel 4 en BBC iPlayer en het Amerikaanse streamingplatform Tubi kun je de hele serie in een keer gratis bekijken. Volg deze stappen om toegang te krijgen tot de streamingplatforms:

  1. Abonneer je op VPN Nederland.
  2. Installeer de app op je apparaat.
  3. Verbind met een serverlocatie in Engeland als je de serie op Channel 4 of BBC iPlayer wil kijken, of in Amerika als je Tubi verkiest.
  4. Maak een account aan op Channel 4 of BBC iPlayer (Tubi in Amerika vereist geen account).
  5. Zoek de serie op en kijk.

Maar misschien wil je toch nog even blijven hangen en het hele artikel lezen, want weet, misschien geven we je aan het einde wel gratis VPN Nederland!

Ben je klaar met het kijken van The Bear en heb je behoefte aan meer keukendrama? Dan hebben wij precies wat je zoekt: de serie Boiling Point. Een chef-kok die worstelt met persoonlijke en professionele problemen terwijl hij op topsnelheid werkt in een van de beste restaurants van Londen. Klinkt als iets voor jou? Dan moet je het zeker kijken!

Nog voordat The Bear een dikke hit werd, was er de film Boiling Point. Een film die in slechts één enkele take het echte leven in een restaurantkeuken liet zien. Later kwam de BBC met de serie Boiling Point. Het verhaal speelt zich acht maanden na de film af als chefkok Carly het restaurant Point North heeft overgenomen. Ook de serie werd enorm goed ontvangen door het publiek, zeker het kijken waard dus. Maar de vraag is: hoe?

Bekijk Boiling Point gratis!

Ontdek onbeperkt gratis streamen op wereldwijde streamingplatforms met VPN Nederland!
Alles wat je wilt zien, slechts één klik verwijderd!

Waar kun je Boiling Point kijken?

Als je net als wij nog steeds die Hulu-abonnementen aan het afbetalen bent om The Bear of het laatste seizoen van Tell Me Lies te kunnen kijken, wil je waarschijnlijk geen abonnement op Prime Video of NPO Plus nemen – de enige twee plekken om de serie in Nederland te bekijken.

Geen zorgen, we geven je drie opties om Boiling Point gratis te kijken.

Kijk Boiling Point gratis op Channel 4 of BBC iPlayer

Boiling Point streaming gratis op BBC iPlayer

Waarom betalen als het ook gratis kan, toch? Met VPN Nederland kun je toegang krijgen tot buitenlandse streamingplatforms die anders niet beschikbaar zijn, door simpelweg je virtuele locatie te veranderen.

Dat is ook het geval met Boiling Point. In Nederland heb je misschien een betaald streamingabonnement nodig om de serie te kijken, maar in het VK kun je het gratis bekijken op het geweldige Channel 4 streamingplatform en op BBC iPlayer.

En met VPN Nederland kun jij dat ook! Alles wat je hoeft te doen is:

  1. Neem een abonnement op onze VPN.
  2. Installeer de VPN-app op je apparaat.
  3. Start de app en verbind met een server in het VK. Dit vervangt je Nederlandse IP-adres door een Engels IP-adres, waarmee je toegang krijgt tot lokale streamingplatforms.
  4. Maak een account aan op Channel 4 of BBC iPlayer, met een Britse postcode zoals: WC2B 6UF, SR8 3RS, SG11 2QG, etc.
  5. Zoek de serie op en stream!

En terwijl je daar bent, wil je misschien meer content ontdekken – klassiekers zoals The Crow, of recentere bekroonde shows zoals The Great.

Bekijk de Boiling Point film op Tubi

Boiling Point film streamen op Tubi gratis

Ben je op zoek naar de film Boiling Point om uit te vinden hoe het allemaal begon? Ook daar kan VPN Nederland bij helpen! Je kunt de film Boiling Point gratis kijken op het Amerikaanse Tubi-streamingplatform. En je hoeft je niet eens te abonneren. Alles wat je hoeft te doen is:

  1. VPN Nederland nemen.
  2. De VPN-app installeren.
  3. Verbinden met een server in Amerika.
  4. Naar Tubi gaan, de serie Boiling Point opzoeken en genieten!

En terwijl je bezig bent, wil je misschien iets anders bekijken uit de geweldige Tubi-bibliotheek, zoals Not Without My Daughter, The Shallows, of Unsolved Mysteries.

Niet betalen – gewoon kijken wanneer jij wil

Betalen voor een VPN? Dan kun je net zo goed betalen voor Prime Video, toch?

Nou, je hebt het tot hier in het artikel gehaald, dus we geven je VPN Nederland gewoon gratis. En het beste is dat het net zo goed werkt als de premium app – geen beperkingen, geen restricties, integendeel:

Is dit niet het beste cadeau ooit?

Stress? Het kan altijd erger

Boiling Point is dé serie voor iedereen die thuis of op het werk veel stress ervaart en toe is aan een beetje relativering, want in de keuken van Point North is het stresslevel waarschijnlijk een hoger. Steekvlammen, vlijmscherpe messen, tijdsdruk en een hoop geschreeuw helpen natuurlijk ook niet mee om de bloeddruk omlaag te krijgen.

En dat is helemaal niet erg, want we kijken niet naar een ziekenhuisserie, maar naar de strijd om de beste gerechten op tijd op tafel te krijgen. Werk je zelf in een restaurantkeuken en vind je dat we overdrijven? Dan komen we graag een keer bij je eten.

Neem je online veiligheid terug

 

  • Onbreekbare encryptie
  • Echte online privacy
  • Wereldwijd servernetwerk
  • Onbeperkt apparaten
  • Grenzeloos streamen
  • 24/7 Nederlandse ondersteuning

Ook interessant