Hoe kijk je Apocalypto gratis

jul 24, 2024

Apocalypto is een film van en met Mel Gibson uit 2006. En heb je hem nog niet kunnen zien, dan wordt het hoog tijd, want het is een echt meesterwerk. De film is niet zomaar een film maar een ervaring (van 2 uur en 18 minuten) door het slimme camerawerk, dat ervoor zorgt dat je helemaal meeleeft met de Maya-beschaving en een vreedzame stam die op gewelddadige wijze aangevallen wordt door krijgers die op zoek zijn naar slaven en mensen als offer voor hun goden.

Jaguar Paw wil zijn familie beschermen en verstopt zijn zwangere vrouw en zijn zoon in een diep gat, maar wordt zelf tijdens een gevecht. Een zonsverduistering helpt hem in eerste instantie, maar daarna moet hij vechten voor zijn leven en dat van zijn familie. Deze actie-avonturenfilm is niet geschikt voor watjes, want het geweld dat erin te zien is is bruut en hard.

Stream meer dan ooit tevoren!

Krijg toegang tot elk streamingplatform en stream elke film met VPN Nederland

Alles wat je wilt zien, slechts één klik verwijderd!

Waar kun je Apocalypto kijken

In Nederland kun je de film Apocalypto momenteel alleen bekijken op Prime Video. Hiervoor heb je een betaald abonnement nodig en het opzeggen ervan is niet eenvoudig.

De rest van de wereld heeft meer opties en biedt de film aan op meerdere streamingplatforms. Maar geen zorgen – met de hulp van VPN Nederland kun je ook van deze platforms genieten.

Waar en hoe kun je Apocalypto gratis kijken?

VPN Nederland is een unieke app die virtuele grenzen doorbreekt. Hiermee kun je je virtuele locatie wijzigen en toegang krijgen tot streamingplatforms die alleen in andere landen beschikbaar zijn.

Maar we weten wat je denkt – een heel VPN-abonnement afsluiten om één film te kijken. Is dat niet wat overdreven? Hoewel wij vinden dat VPN Nederland het hele jaar door op je apparaat zou moeten staan, begrijpen we het. Daarom geven we filmliefhebbers voor deze gelegenheid een gratis abonnement.

En terwijl de app op de achtergrond downloadt, laten we precies zien hoe je Apocalypto nu helemaal gratis kunt kijken.

1. Tubi

Apocalypto film gratis streamen op Tubi

Er zijn genoeg manieren om Apocalypto gratis te kijken, maar de beste optie is Tubi – een van de beste gratis streamingplatforms van dit moment.

En zo krijg je er toegang tot en kun je alles streamen wat het te bieden heeft – van Apocalypto tot de film Fanatic en de serie Empire, en meer:

  1. Neem een gratis VPN Nederland-abonnement.
  2. Download en installeer de app op je apparaat.
  3. Start de VPN en verbind met een van onze servers in de VS. Dit geeft je een Amerikaans IP-adres in plaats van een Nederlands IP-adres, zodat je toegang krijgt tot alle lokale streamingplatforms.
  4. Ga naar het Tubi streamingplatform, zoek naar de film Apocalypto en geniet!

2. The Roku Channel

Apocalypto streaming gratis op The Roku Channel

Een andere geweldige manier om de film te kijken is via het Amerikaanse streamingplatform The Roku Channel, dat je ook helemaal gratis kunt gebruiken. Zo doe je dat:

  1. Meld je aan voor VPN Nederland.
  2. Download en installeer de VPN Nederland-app.
  3. Start de app en verbind met een server in Amerika.
  4. Ga naar het streamingplatform The Roku Channel en geniet.

3. ITVX

Apocalypto film gratis streaming op ITVX

En als je wat meer variatie wil, kun je de film ook bekijken op het Engelse streamingplatform ITVX, dat naast Apocalypto veel meer content biedt, zoals het ongeëvenaarde Love Island UK, of zelfs The Oscars één keer per jaar.

Toegang krijgen is net zo eenvoudig:

  1. Abonneer je op VPN Nederland.
  2. Installeer onze app op je streamingapparaat.
  3. Verbind met een van onze VPN-servers in het VK.
  4. Maak een gratis account aan op ITVX met een Britse postcode zoals: DG3 4NE, NE92 1AB, DL5 6DS, etc.
  5. Zoek naar de film en geniet.

En als je klaar bent, waarom zou je dan niet alles bekijken wat gratis Britse streaming te bieden heeft – van de serie A Good Girl’s Guide to Murder op BBC iPlayer tot de klassieker Hill Street Blues op Channel 4!

Gekte en genialiteit gaan vaak hand in hand

Het ene moment staat hij met een blauwe vlag op zijn wang de beste quote uit de filmgeschiedenis op te dreunen, en het andere moment komt hij in het nieuws vanwege zijn grote misstappen, zoals het rijden onder invloed, homofobe- en anti-semitische uitspraken en meer ellende. Het meeste gebeurde trouwens na het uitkomen van de film Apocalypto, waar Gibson zich als regisseur van zijn goede kant laat zien. De kant die we het liefst zien, namelijk die van geniale filmmaker.

Het is nog steeds ontzettend zonde dat al het privé-gedoe rondom Gibson de film in 2006 flink overschaduwde, want dit schitterende junglespektakel, waarin het bloed rijkelijk vloeit, is daardoor door veel mensen gemist. Ben jij er een van? Of is de film uitgekomen voordat je oud genoeg was om een bioscoop te bezoeken, pak dan nu je kans en neem gratis VPN Nederland, zodat je alsnog van deze geweld(dad)ige film kunt genieten.

Neem je online veiligheid terug

 

  • Onbreekbare encryptie
  • Echte online privacy
  • Wereldwijd servernetwerk
  • Onbeperkt apparaten
  • Grenzeloos streamen
  • 24/7 Nederlandse ondersteuning

Ook interessant