Hoe kijk je All American op Netflix?

jul 31, 2024

Als je houdt van high-school drama, als je houdt van sportfilms en series, en als je houdt van soaps, dan is All American jouw perfecte mixdrankje. Deze serie bestaat eigenlijk uit twee lagen: de gelikte glossy soaplaag vol clichés en een diepere laag waarin belangrijke thema’s zoals ras en klasse worden besproken. Voor wie de serie nog niet kent: All American gaat over een footballspeler die door een high school coach wordt gerekruteerd om te spelen in Beverly Hills.

Het verhaal is geïnspireerd door het leven van professionele American footballspeler Spencer Paysinger. Hoewel de kijkcijfers op de oorspronkelijke zender tegenvielen, werd de serie een onverwachte hit op Netflix. In 2023 werd All American verlengd voor een zesde seizoen, dat in april 2024 in première ging. In juni 2024 werd bevestigd dat er een zevende seizoen komt.

Stream All American op Netflix!

Krijg toegang tot Amerikaanse Netflix en bekijk elk seizoen van de show nu met VPN Nederland!
Alles wat je wilt zien, slechts één klik verwijderd!

Waar kun je All American kijken?

Als je fan bent van de serie of hem voor het eerst wil bekijken, dan is HBO Max de plek waar je zijn moet. Dit is de enige manier om de All American in ons land te bekijken. Maar hoe zit het met de rest van de wereld? In Amerika, bijvoorbeeld, kun je alle 6 seizoenen van de show nu gewoon op Netflix bekijken. En het mooie is, dat je dat met de hulp van VPN Nederland ook kunt doen!
All American streaming op Amerikaanse Netflix

Hoe kijk je All American op Netflix?

Alles wat je hoeft te doen om All American op Netflix te kunnen kijken, is Netflix ervan overtuigen dat je in Amerika bent. En daarvoor heb je geen trans-Atlantische vlucht nodig, maar alleen maar VPN Nederland.

VPN Nederland is een uniek hulpmiddel waarmee je je virtuele locatie kunt veranderen en toegang kunt krijgen tot streamingbibliotheken en complete streamingplatforms. We hebben het ook nog eens heel eenvoudig gemaakt. Dit is alles wat je moet doen om All American zonder beperkingen op Netflix te kijken:

  1. Meld je aan voor VPN Nederland.
  2. Download en installeer de VPN Nederland-app op je apparaat. Onze VPN biedt onbeperkte apparaatondersteuning en heeft een speciale app voor alle belangrijke besturingssystemen.
  3. Start de VPN Nederland-app en verbind met een van onze serverlocaties in Amerika.
  4. Zodra je verbonden bent, ververs je Netflix-account zonder uit te loggen, zoek All American op en geniet direct van alle 6 seizoenen van de show!

Probeer het – het is gratis!

Is een VPN-abonnement nemen niet hetzelfde als een streamingabonnement? Moet je dan niet gewoon voor HBO Max gaan?! Nou, niet echt. VPN Nederland laat je niet alleen zonder beperkingen streamen, het is ook het ultieme hulpmiddel voor online veiligheid en privacy. Maar we snappen het natuurlijk wel – je wil je misschien niet binden aan nóg een abonnement zonder te weten waar je aan begint. Daarom geven we VPN Nederland-abonnementen gratis weg! Onze gratis VPN bevat alles wat je nodig hebt om te beginnen en vervolgens zonder beperkingen te blijven streamen, inclusief:
En het is niet alleen de serie All American die je kunt kijken. De nieuwste Ghostbusters-film, Land of Bad, het laatste seizoen van New Amsterdam, Evil, en meer – alles is direct beschikbaar voor jou op Netflix met de kracht van VPN Nederland.

Begin vast met kijken, want seizoen 7 komt eraan

Spencer is geen superheld, maar heeft wel de charme om hem in je hart te sluiten. En op het moment dat je dat met iemand in een serie kunt doen, weet je dat je voorlopig niet zult stoppen met het kijken naar de afleveringen van All American, en dat hoeft voorlopig ook niet want er zijn maar liefst 6 seizoenen om te bingen. En met seizoen 7 in aantocht, raden we aan om nu maar vast direct te beginnen met het kijken van deze highschool-footballsoap vol drama.

Neem je online veiligheid terug

 

  • Onbreekbare encryptie
  • Echte online privacy
  • Wereldwijd servernetwerk
  • Onbeperkt apparaten
  • Grenzeloos streamen
  • 24/7 Nederlandse ondersteuning

Ook interessant