Hoe kijk je gratis naar de serie 12 Monkeys?

sep 19, 2024

Ja, dat ga ik dus echt niet allemaal lezen…

Nou vooruit, de korte versie: In Nederland kun je 12 monkeys alleen kijken via het streamingplatform SkyShowtime. Maar met behulp van VPN Nederland kun je de hele serie gratis bekijken op het Britse streamingplatform ITVX door de volgende stappen te volgen:

  1. Stap 1: Neem een abonnement op VPN Nederland.
  2. Stap 2: Download en installeer de VPN Nederland app op je apparaat.
  3. Stap 3: Start de app en verbind met een van onze VPN-servers in Engeland.
  4. Stap 4: Maak een account aan op ITVX.
  5. Stap 5: Zoek de serie op en stream hem.

Nog niet helemaal duidelijk? Problemen met een account aanmaken op ITVX? Geloof ons, het is echt de moeite waard om het volledige artikel te lezen!

12 Monkeys is een remake van de gelijknamige film uit 1995 met Bruce Willis in de hoofdrol. En die remake is uitstekend uitgevoerd. Sterker nog, de serie is een genot om naar te kijken. De afleveringen zitten strak in elkaar en er is geen noemenswaardig plothole te vinden, best knap als je bedenkt dat het verhaal over tijdreizen gaat. Het is het jaar 2043 en ontdekker James Cole wordt teruggestuurd naar het jaar 2015 om de verspreiding van een dodelijk virus te voorkomen. Ondertussen heeft hij het in 2043 aan de stok met een stel lijkenpikkers waar ze voor gevlucht zijn. Onder hen de beste vriend van Cole.

Het mooie aan 12 Monkeys is niet alleen dat alles aan de serie lijkt te kloppen (kostuums, acteurs, special effects, verhaallijn), maar dat het verhaal ook gewoon een kop en een staart heeft. Een heerlijke serie om te bingen dus. Maar waar kun je de afleveringen zien?

Bekijk 12 Monkeys helemaal gratis!

Bekijk de serie nu op ITVX met VPN Nederland
Alles wat je wilt zien, slechts één klik verwijderd!

Waar kun je 12 Monkeys kijken?

Het enige streamingplatform waar je de volledige serie 12 Monkeys kunt bekijken, is SkyShowtime, dat exclusieve uitzendrechten heeft in Nederland.

Als je nog geen SkyShowtime-abonnement hebt, zou je een nieuw streamingabonnement moeten afsluiten voor €5,99 per maand.

Maar misschien hebben wij een beter idee. Wat dacht je ervan om de hele serie 12 Monkeys gratis te kijken?

Hoe kijk je gratis naar de serie 12 Monkeys?

Hoewel je in Nederland een SkyShowtime-abonnement nodig hebt om de serie 12 Monkeys te kijken, kun je in Engeland bijvoorbeeld alle vier de seizoenen gratis streamen op het ITVX-platform.

12 Monkeys serie streaming gratis op ITVX

ITVX is natuurlijk alleen beschikbaar in Engeland, maar dat is precies waar VPN Nederland van pas komt. Ons Virtual Private Network is speciaal ontworpen om online beperkingen te omzeilen en je toegang te geven tot content die je anders niet zou kunnen zien. Met onze hulp kun je dus ook 12 Monkeys streamen op ITVX. Volg gewoon deze eenvoudige stappen:

  1. Allereerst heb je een VPN Nederland-abonnement nodig – dit is je persoonlijke toegang tot onbeperkt online entertainment het hele jaar door.
  2. Download en installeer vervolgens de VPN Nederland-app op je apparaat. Onze VPN ondersteunt onbeperkt aantal apparaten en het installatieproces duurt slechts een paar minuten.
  3. Start daarna de VPN Nederland-app en verbind met een van onze servers in Engeland. Door deze eenvoudige verbinding wordt je Nederlandse IP-adres direct vervangen door een Brits IP-adres, waardoor je zonder beperkingen toegang krijgt tot alle engelse streamingplatforms.
  4. Maak een account aan op het ITVX-platform met een Engelse postcode, zoals: NG90 1BS, LE4 7WG, CH47 7DA, DT2 8RG, etc.
  5. Zoek de serie op en begin met streamen!

Is het echt zo simpel? Probeer het gratis en kom er zelf achter!

Werken met VPN’s lijkt misschien ingewikkeld, maar dat is het helemaal niet – iedereen zou toegang moeten hebben tot onbeperkt, veilig en privé-internet. Daarom geven we VPN Nederland-abonnementen gratis weg – zodat je zelf kunt zien hoe eenvoudig en toegankelijk onbeperkt online entertainment kan zijn.

We weten wat je denkt: “Waar zit het addertje?” Nergens! VPN Nederland is zo ongeveer de enige gratis VPN die geen beperkingen heeft in functionaliteit, behalve een genereuze maandelijkse datalimiet.

Dus of het nu 12 Monkeys of Red Eye is op ITVX, Wentworth, Dark Winds op Netflix, Boiling Point op BBC iPlayer, The Great op Channel 4, of talloze andere shows, films, sporten en streamingplatforms – je kunt direct beginnen met streamen, helemaal gratis!

12 Monkeys nog niet gezien? Haal het dan nu in!

Zat je iets anders te kijken tussen 2015 en 2018 en heb je de serie 12 Monkeys gemist? Top! Dat betekent namelijk dat je een heerlijke tijd tegemoet gaat, omdat je alle afleveringen van alle seizoenen nu gratis kunt bingen.

En daar hoef je niet eens voor in een tijdmachine te stappen, het aanzetten van je VPN is voldoende.

Neem je online veiligheid terug

 

  • Onbreekbare encryptie
  • Echte online privacy
  • Wereldwijd servernetwerk
  • Onbeperkt apparaten
  • Grenzeloos streamen
  • 24/7 Nederlandse ondersteuning

Ook interessant